0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2019 16:30

23.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jelínek rozhodl ve Víru čtyři minuty před koncem


Branky


28

Březí se jednou gólově prosadilo a věže z Víru vítězství. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branka nepadla

Ve 23. kole třetí třídy se utkaly celky z horní části tabulky. Domácí Vír byl před tímto utkáním na čtvrté pozici, hostům z Březí - Březské patřilo třetí místo. Od začátku utkání se dařilo více obranným formacím než útočným akcím a tak se v prvním poločase vyznamenaly obrany a na místě byly oba brankáři. Žádná střela neprošla za záda domácího Preislera a ani hostujícího Urbánka. Osmdesát diváků tak čekalo na branku marně a na poločasovou přestávku se odcházelo za bezbrankového stavu 0:0.

Jelínek rozhodl v závěru

Druhý poločas byl kopií toho prvního. Ač se oba týmy dostávaly do šancí oba brankáři byly vždy na svých místech. Utkání tak spělo k remízovému stavu. Na hřiště však přišel v 75. minutě hostující Pavel Jelínek a jeho zásluhou se Březí dostalo v 86. minutě do vedení - 0:1. Domácí byli brankou zaskočeni a do konce zápasu již nestačili vyvinout potřebný tlak, který by vedl k vyrovnání. Po závěrečném hvizdu rozhodčího Josefa Bajera se tak mohli nakonec radovat hráči Březí, kteří si po této výhře udrželi třetí příčku v tabulce. Fotbalisté domácího Víru naopak po domácí porážce klesli až na příčku šestou. Příští kolo čeká Březí - Březské soupeř, který se dostal již na pátou pozici v tabulce a to rezerva Hamrů nad Sázavou. Vír zajíždí k souboji dalších celků z vršku tabulky,na hřiště čtvrtého Doubravníku.



Ohlasy k zápasu


Jiskra Vír
Petr Šenkýř: Ve Víru se hrál vyrovnaný zápas se šancemi na obou stranách. Štastnější hosté vstřelili jednu branku těsně před koncem utkání a odvezli si všechny tři body.

TJ Březí-Březské
Petr Lysoněk: Ano, první půle byla vyrovnána po všech stránkách. Ale v druhé půli jsme si vybojovali (ve Víru to jinak než po velkém boji nejde) více šancí a zaslouženě jsme díky silné lavičce jmenovitě Pavlu Jelínkovi jednu šanci proměnili. Čímž jsme konečně prolomili naši smolnou sérii remíz venku. Jsme rádi, že vyhecována atmosféra neměla vliv na dění na hřišti a utkání se dohrálo, aniž by klesl celkový počet hráčů. Přesto je nutno parafrázovat pana Karla Jarolíma:„Stejně jak jsme vyhráli, tak jsme mohli i prohrát". Sportu zdar a vesnickému fotbalu zvlášť!



Sestavy


Jiskra Vír
J. Preisler [-] - L. Viktorin [-] , V. Oliva [-] , T. Stalmach [-] , T. Piskač [-] - M. Svoboda [-] (68. T. Sedler [-] ) , L. Piskač [-] (85. R. Jílek [-] ) , J. Coural [-] , V. Skoumal [-] - M. Matuška [-] (65. V. Sedler [-] ) , D. Šenkýř [-]

TJ Březí-Březské
D. Urbánek [-] - J. Chlup [-] , P. Šimek [-] , R. Šmarda [-] - T. Habán [-] , Z. Vala [-] (60. J. Gruber [-] ) , M. Holánek [-] , S. Tvarůžek [-] (75. P. Jelínek [-] ) - D. Dostál [-] , M. Sysel [-] , J. Jelínek [-] (90. V. Klíma [-] )

Hráči zápasu: P. Jelínek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BAJER Josef - SKOUMAL Jaroslav (N), PREISLER Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Jaroslav Skoumal
Tip experta: výhra domácích

Klubová věrnost mi velí dát domácí vítězství, i když trenér Šenkýř má neustále obrovské problémy se složením týmu - zaměstnání, ostatní koníčky, nezodpovědnost ke kolektivu.

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza