1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2019 15:30

17.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Bohdalově rozhodl v závěru hostující Bílek!


Branky


29

Rezerva Bohdalova sahala po bodu, ale Věchnov v závěru zápasu skóroval a připsal si tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Hosté nastoupili do zápasu aktivně a dostávali se do šancí, jednu z nich proměnil nadvakrát z malého vápna Juračka. Poté začali hrát i domácí, vytvořili si také své šance a po Šimkové rohu a teči Pokorného na přední tyči vyrovnali. Na konci poločasu odpustil rozhodčí hostům pokutový kop, Šimek byl v souboji o míč s brankářem dříve, dokázal ho před ním odehrát a ten útočníkovi domácích zajel podrážkou kopačky do kolena a způsobil mu na něm dvě hluboké tržné rány. Sudí však neměl koule a penaltu neodpískal.

Bílek v závěru rozhodl

Ve druhém poločase byli domácí od začátku jasně lepší, měli spoustu šancí, ale třetí golman Pokorný ve spolupráci s neschopností domácích vstřelit branku, držel naděje hostů na body. Posléze domácí několikrát střídali a tlak už byl pouze platonický a končil před velkým vápnem nebo u rohových praporků. Trest přišel 6 minut před koncem. Nakopnutý balon do vápna domácí neodklidili a Bílek rozhodl hlavou utkání. Pro bohdalovské kruté ale takový je někdy fotbal.



Ohlasy k zápasu


Sokol Bohdalov B
Roman Velín: Dnes se potvrdila známá fotbalová pravda, že fotbalový zápas se rozhoduje uvnitř pokutového území a ve finále je úplně jedno, kdo byl v zápase lepší nebo horší, body bere ten, kdo promění více šancí v šestnáctce. Takže co se týče předvedeného výkonu nezasloužená prohra, co se týče neproměněných šancí však zasloužená.

TJ Věchnov
David Starý: Oproti minulému týdnu se nahromadily omluvenky a zranění. Proto se do základní sestavy dostali borci širšího kádru a na předvedené hře to bylo znát. My si vybrali zápas kdy z mála vytěžíte maximum. Pro nás tři zlaté body, které jsme si upřímně moc nezasloužili.



Sestavy


Sokol Bohdalov B
R. Pokorný [-] - J. Wasserbauer [-] , D. Skála [-] , V. Pokorný [-] , L. Novotný [-] - P. Fabík [-] (54. V. Švoma [-] ) , M. Krčál [-] (73. Z. Pešek [-] ) , J. Vytlačil [-] (70. F. Řepa [-] ) , P. Neuman [-] - J. Šimek [-] - L. Krčál [-] (77. A. Panák [-] )

TJ Věchnov
J. Pokorný [-] - O. Ostrýž [-] (54. L. Novák [-] ) , P. Soudek [-] , O. Zonyga [-] , V. Kroupa [-] , J. Juračka [-] , T. Bukáček [-] , R. Pivko [-] , J. Smolík [-] , J. Vrbka [-] , J. Bílek [-]

ŽK: 52. P. Fabík , 56. D. Skála , 89. J. Wasserbauer - 70. O. Zonyga , 86. J. Bílek , 89. J. Smolík . ČK: 88. O. Zonyga .
Hráči zápasu: V. Pokorný - J. Bílek .
Počet diváků: 101. Rozhodčí: POHANKA Václav - ROSECKÝ Filip (N), POKORNÝ Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Radim Synek
Tip experta: výhra hostů

Pokud chce Bohdalov ještě přemýšlet o záchraně bude muset začít bodovat na plno ale 3 body si nepřipíše ani tentokrát Věchnov má formu a odveze si všechny 3 body.Výsledek 0:2.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů