0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2019 15:00

16.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březí vyhrálo vysoko v Rožné


Branky


26

Třemi góly se prezentovalo Březí v Rožné, odkud si odváží tři body

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Březí dvakrát skórovalo

Začátek zápasu patřil domácím, ale gólu se osmdesát přihlížejících nedočkalo. Poté se hrálo mezi šestnáctkami a první kdo změnil skóre zápasu byli hosté a to konkrétně jejich nejlepší střelec a i kanonýr soutěže  David Dostál 0:1. Domácí se snažili o vyrovnání, což se jim ale nevedlo a tak skončil první poločas těsným vedením hostů.

David Dostál pečetil výhru

Do druhé půle vtrhlo Březí jako uragán a v 50. minutě zvýšil vedení hostů Pavel Jelínek - 0:2. Domácí nadále zkoušeli dostávat balón před branku domácích, ale obrana hostů stála i nadále na pevných základech. A tak si vzal v 83. minutě opět slovo kanonýr Dostál a pečetil výhru hostů na konečných 0:3. Hosté z Březí  zajíždí příští kolo opět na hřiště soupeře a to na horkou půdu do Doubravníka. Rožná jede na těžký zápas na hřiště druhého Víru.



Ohlasy k zápasu


SK Rožná
Marek Navrátil:

TJ Březí-Březské
Petr Lysoněk: Kdo zná domácí hřiště v Rožné, dobře ví, že domácím nejde zabránit, aby si vytvořili šance. Po obvyklé akci ,,nákop-hlavičkový souboj-aut-hlavičkový souboj" si jich také řadu vytvořili. Stejně jako my. Domácím se ovšem lepila smůla v tomto případě na hlavy a my jsem byli ti šťastnější. Sérii zápasů venku jsme tak zahájili výhrou a ještě k tomu v Rožné. To je k nezaplacení. A jak by řekl Pavel Karoch: ,,Byly tam krásný momenty éééé, kdy byla vidět jako ééééé součinnost v tééé éééé rychlosti". Další věc, co nás těší je pohled do tabulky střelců. Sportu zdar a vesnickému fotbalu zvlášť!



Sestavy


SK Rožná
J. Beran [-] - O. Kroupa [-] , T. Sýkora [-] , I. Pokorný [-] , K. Beran [-] (73. R. Buchtela [-] ) - P. Navrátil [-] (55. V. Hloušek [-] ) , J. Kroupa [-] , M. Navrátil [-] (85. M. Pátek [-] ) , F. Humpolík [-] - A. Korbička [-] , J. Vyžrálek [-]

TJ Březí-Březské
D. Urbánek [-] - J. Chlup [-] , J. Gruber [-] , R. Šmarda [-] , P. Jelínek [-] (87. V. Klíma [-] ) , P. Šimek [-] - S. Tvarůžek [-] (89. P. Lysoněk [-] ) , M. Holánek [-] (87. J. Jobánek [-] ) , T. Habán [-] - M. Sysel [-] , D. Dostál [-]

ŽK: 90. V. Klíma .
Hráči zápasu: P. Jelínek , D. Dostál .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KOCOUR Erik - ŽĎÁNSKÝ Zdeněk, NOVOTNÝ Dušan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Petr Kolouch
Tip experta: výhra hostů

I přes um domácích na vlastním hřišti a výhru v minulém kole vyhraje Březí. Kvalita hostujícího celku je znát všude. Tip 2:4.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra hostů