Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2019 16:30

14.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Bobrové se konaly brankové hody


Branky


8. P. Dvořák , 21. M. Hájek , 32. M. Hájek , 35. M. Malý , 44. M. Hájek , 46. M. Malý , 54. T. Hrbek , 61. J. Svoboda , 70. P. Dvořák , 84. V. Křepela - 17. D. Uhlíř , 53. J. Stupka (p.) , 59. J. Vítek
26

Bobrová nastřílela Křižanovu deset branek a se sezónou se rozloučila vítězně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bobrová nastřílela pět branek

Zápas posledního kola okresního přeboru proti sobě svedl za velkého vedra dva týmy z popředí tabulky. Domácí Bobrová byla před utkáním třetí a Křižanov pátý. Již od začátku utkání se domácí zakousli do svého soupeře a byli první, kteří skórovali v 8. minutě Petrem Dvořákem - 1:0. Hosté zanedlouho odpověděli v 17. minutě Danielem Uhlířem - 1:1. Poté se ke slovu přihlásil domácí Michal Hájek, který postupně ve 21. a 32. minutě navýšil skóre na dvoubrankový rozdíl. V 35. minutě se ke gólové kanonádě přidal také Martin Malý a bylo to již - 4:1. Brankou do šatny pak podtrhl svůj výtečný střelecký výkon v prvním poločase Michal Hájek, který zkompletoval hattrick - 5:1. Domácí tak odcházeli spokojeně do kabin a zápas byl prakticky rozhodnut. 

Domácí nadále zvyšovali vedení

Kdo si myslel, že tím brankové hody skončily a bude se jen dohrávat v přátelském duchu se mýlil. Domácí hned ve 46. minutě zvýšili Martinem Malým - 6:1. Hosté ještě dostali příležitost kopat v 53. minutě pokutový kop, který Jakub Stupka využil - 6:2. O minutu později to byl domácí Hrbek, který opět mířil do černého - 7:2. Hosté opět nezůstali pozadu a v 59. minutě Jakub Vítek snížil - 7:3. Bláznivou čtvrthodinu po přestávce ukončil další brankou Jiří Svoboda - 8:3. Poté již brankostroj ustal a v závěrečné půlhodině již přidali jen dvě branky domácí a to Petr Dvořák a skóre zápasu  uzavřel vyvolávanou desítkou Vojtěch Křepela - 10:3. Zápas, který nabídl rekordních třináct branek, tak nakonec vyzněl jasně pro domácí.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bobrová
Miroslav Roháček: " Utkání mělo všechny znaky sobotního zápasu posledního kola, kdy už o nic nejde. My jsme k tomu přistoupili zodpovědněji než soupeř a to se nakonec projevilo i na výsledku. Pro nás hezká tečka za povedenou sezonou. "

SK FC Křižanov
Roman Navrátil:



Sestavy


TJ Sokol Bobrová
T. Flek [-] - M. Kratochvíl [-] , M. Malý [-] , V. Křepela [-] , M. Hájek [-] (52. J. Zalaba [-] ) , T. Hrbek [-] (64. R. Kratochvíl [-] ) , P. Dvořák [-] , D. Roháček [-] , V. Mahel [-] , L. Křepela [-] , J. Svoboda [-]

SK FC Křižanov
J. Stupka [-] - L. Halámek [-] (46. J. Vítek [-] ) , J. Milota [-] - D. Uhlíř [-] , J. Uhlíř [-] , L. Anděl [-] (46. D. Bajer [-] ) , M. Částek [-] - R. Navrátil [-] - L. Burian [-] , P. Bajer [-] (55. M. Procházka [-] ) , J. Bojda [-]

ŽK: 37. P. Dvořák , 66. J. Svoboda - 45. J. Bojda , 66. L. Burian , 70. J. Stupka , 75. J. Uhlíř , 79. R. Navrátil .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: TOMÁŠEK Oldřich - KALVODA David, STUPKA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Michal Strachoň
Tip experta: výhra domácích

Moc dobře vím, jak je Bobrová v této sezóně silná, obzvláště na domácím hřišti. Martin Malý bude hrát pravděpodobně poslední zápas za Bobrovou před návratem do Bystřice. Útočné duo Svoboda – Hájek je jedno z nejlepších v okrese, navíc umí hrát výbornou kombinační hru, Aleš Burian zase výborně připravuje své svěřence v Křižanově, opět to bude velice pěkné utkání na pěkném hřišti, přikláním se malinko k domácím, ale nemyslím si, že to budou mít jednoduché.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích