FOTO: Do utkání posledního kola okresního přeboru Prachaticka nepříjemně zasáhlo počasí


5

  Zápas o páté místo ve Vitějovicích silně narušilo počasí. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po úvodním hvizdu hlavního arbitra Jana Trněného juniora, kterému na lajně asistoval otec Jan Trněný starší, začalo utkání náporem domácím. Ti během prvních pěti minut stihli dva rohové kopy a dvě těžké střely na branku Taranzy v brance Tatranu. Hostující gólman se vrátil na hřiště pod Osuli, kde pět sezón chytal a dostalo se mu vřelého přijetí od protihráčů i vedení TJ Vitějovice.

 

V 6. minutě to již přišlo, domácí Radek Doubek se dostal za obranu Tatranu a nekompromisně zakončil. Domácí se uklidnili a tlak stupňovali. Obrana hostí byla pod tlakem, hodně toho chytil Taranza, dost zablokoval Lukáš Iliev na stoperu a dost toho šlo mimo, nebo nad. Ve 14. minutě se k míči opět dostal Radek Doubek a stejně jako minulý týden dává svůj druhý gól. Domácí jsou v klidu a kontrolují hru.  Hosté po půlhodině pomalu srovnávají krok a do šance se dostal Kočárek, ale mladý gólman domácích Královský ho bravurně vychytal. Poté se ukázal stoper hostí L.Iliev, ale jeho dělovka šla nad.

 

Po chvíli se nad hřištěm zatáhlo a přišly první kapky. Během chvíle se rozpršelo a za kopci zahřmělo. Déšť sílil a poločas končil již za silné průtrže mračen. Přestávka se protahovala, neboť silný a dlouhotrvající déšť ne a ne skončit. Po vypršení poločasové přestávky oba arbitři zkontrolovali hrací plochu a dali oběma celkům ještě nějakou minutu klidu navíc. Po třiceti minutách se z hřiště stalo koupaliště, mnoho kaluží a na půli po kotníky vody. To již nešlo a tak hlavní rozhodčí Jan Trněný ml. po 30 minutách čekání zápas ukončil pro nezpůsobilý terén.

 

Bylo to správné rozhodnutí. Terén byl za hranou regulérnosti, hrálo by se vodní pólo a hrozilo by nebezpečí úrazu.

 

AUTOR: LADISLAV BERAN



Ohlasy k zápasu


TJ Vitějovice
Václav Ludačka (vedoucí, pro Ladislava Berana): Tak tohle za dobu, co tady jsem, ještě nepamatuji. To, aby se během čtvrthodinky na hřišti takhle rozlila voda určitě ne. Vždy přišla nějaká bouřka, ale to se počkalo a šlo se hrát, ale aby se nedohrál rozehraný zápas, tak to za těch víc jak čtyřicet let nepamatuji.




Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
22. 6. 2019 21:22
Hodnocení zápasu

Tip: remíza

V tomto utkání již o nic nejde a tak to bude kříž.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů