3:2
(3:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.06.2019 17:30

30.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V souboji rezerv o bronz uspěly Lhenice!


Branky


3

V přímém souboji o konečné třetí místo v tabulce OP, který byl odehrán z důvodu zahájené úpravy trávníku hlavního lhenického hřiště na záložním ve Ktiši, mohla i remíza s B týmem netolického 1. FC (po 29. kole na 4. místě) dovést domácí lhenickou rezervu (po 29. kole na 3. místě) k uhájení konečné třetí tabulkové pozice. A ta to těsným vítězstvím 3:2 dokázala, aby tak následovala A tým, který tu samou obhajobu dokázal v I. A třídě na strakonickém Junioru výhrou 1:3. A tak hned po zápase mohly oba týmy („áčko i béčko“) shodná bronzová umístění v úspěšné mistrovské sezóně 2018/2019 společně oslavit na „Posledním gólu“ ve lhenickém fotbalovém stánku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V utkání posledního kola OP Prachaticka (po vzájemné dohodě hraném již v pátek 21.6.) využily oba záložní týmy možnosti zařazení několika hráčů z kádrů svých „áček“, a tak se na menším záložním ktišském hřišti hrál kvalitní fotbal, aby všechny branky v něm oboustranně dosažené napadaly do sítí v prvním poločase za vyrovnané gólové přestřelky. Ta byla zahájena v samém počátku zápasu, kdy hned ve 3.´ se domácí J. Exnerem ujali vedení, ale hosté následně již v 5.´ D. Reindlem srovnali na 1:1. V 15.´ to byli znovu Lheničtí, co Beranem Netolickým utekli o gól na 2:1, avšak zkušený V. Vlášek je ponechal ve vedení jen do 30.´, kdy upravil průběžný stav opět na smírný 2:2. V samém konci poločasu (ve 44.´) domácí J. Exner druhou svou přesnou trefou mezi tyče „zařídil“ pro svůj tým rozdílovou branku na 3:2, která jak se ukázalo, rozhodla o konečném výsledku tohoto derby mače, neboť v jeho druhém dějství již žádná nepadla.

V něm již lheničtí rezervisté, znalí zdejší menší hrací plochy, měli přeci jen o něco více ze hry, když těsný jednobrankový náskok (3:2) mohli v 78.´ navýšit z nařízené penalty za faul v šestnáctce na P. Starého, ale P. Lukšovský ji neproměnil. Za pozorné defenzivy a aktivnější ofenzivy dál hájili jednogólový rozdíl, který s přehledem udrželi až do konce utkání se soupeřem, který jako jediný je mohl ve vzájemném souboji o třetí konečné místo ještě připravit a to obsadit. Potřeboval však v něm k tomu získat výhru, na tu ale nedosáhl.

 

 

Lhenický záložní tým se s vydařenou sezónou rozloučil vítězně s umístěním v tabulce na třetím místě mezi 16 účastníky OP Prachaticka, a to po B týmu Vacova jako druhý neúspěšnější mezi šesti rezervami startujícími v této soutěži – Vacov B 1. místo – 79 bodů – bez nároku na postup, 3. Lhenice – 59 bodů, 4. Netolice B – 55 bodů, 7. Čkyně B – 46 bodů, 10. Šum. Hoštice/Lažiště B – 39 bodů, 11. Strunkovice B – 35 bodů.

 

autor: J. Bumba



Sestavy


SK Lhenice B
D. Rapčan [-] - L. Lamač [-] , J. Beran [-] , J. Pokorný [-] , J. Prenner [-] , L. Burda [-] , J. Exner [-] , R. Sura [-] , D. Lukač [-] , V. Pilát [-] , P. Vincik [-]

1. FC Netolice B
P. Novák [-] - V. Vlášek [-] , V. Jelínek [-] , J. Mügl [-] , M. Rybáček [-] , D. Reindl [-] , J. Skála [-] , P. Fux [-] , J. Lukáš [-] , J. Pivoňka [-] , M. Dvořák [-]

Počet diváků: 30. Rozhodčí: HARVALÍK Miroslav - SURA Jan (N), REJHON Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích