2:3
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2019 14:00

24.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhenické béčko umí otáčet zápasy - dokázalo to i na strunkovickém hřišti


Branky


13. P. Mottl , 29. R. Suchý - 19. L. Burda , 62. M. Chromý , 90. J. Pokorný
10

Stejně jako v minulém kole doma proti Vitějovicím, tak i tentokrát lheničtí rezervisté dokázali dovést utkání k vítěznému konci, ač v poločase o gól prohrávali… Rezerva Blaníku opět řešila sestavu, protože ke spoustě zraněných hráčů nemohla počítat ani s mladou dvojicí Hnátek-Rebeta.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas v režii domácího týmu

Hostující tým začal lépe a hned v první minutě zahrál dobře rohový kop. Po následném závaru pálil z malého vápna Sura, ale Turek v domácí brance jeho střelu vykopl. To domácí rezervu probralo a začala získávat více ze hry. Po akci Mottla pálil nepřesně Pelech. O chvíli později se Petr Mottl proháčkoval až do vápna hostí a jeho ukrytá střela skončila přesně u tyče branky hostí 1:0. Hostující tým, ale brzo vyrovnal. Na hranici vápna se opřel do míče Ladislav Burda a jeho volej skončil v brance 1:1. S domácím týmem to nic neudělalo a nadále byl v poli lepší. Další akci zakončil opět nepřesně Pelech. Pak už se domácí tým dočkal. Krajní bek Vlach výborně vyvezl míč a poslal přesný míč do vápna. Tam se k němu dostal Radek Suchý a dostal domácí opět do vedení 2:1. Domácí tým nadále dobře kombinoval, ale v zakončení už přesný nebyl.

 

 

Pokorný rozhodl v posledních vteřinách zápasu

Druhý poločas mohl poslat domácí do dvoubrankového vedení Jílek, ale ani on nezakončil svoji akci přesně. Další střelu Jílka se štěstím vyrazil brankář hostí. A do třetice domácí útočník, ale po dobré akci Hálka míč vůbec netrefil. Na druhé straně se postavil na hranici vápna k přímému kopu Michal Chromý a přesně trefil šibenici domácí branky 2:2. Domácí tým nadále útočil, ale v zakončení se mu nedařilo, a když už vstřelil branku po hezké kombinaci tak nebyla uznána pro hodně sporný ofsajd. Na druhé straně zase mohl poslat hosty do vedení útočník Pokorný. Jeho šanci, ale zablokoval nejdříve Vlach a následně i Kašpar. Blížil se konec zápasu a domácí tým chtěl za každou cenu vyhrát. V poslední minutě zahrával přímý kop, ale zahrál ho špatně. Odražený míč skončil u brankáře Maháka, který dlouhým nákopem překopl domácí hráče a Jan Pokorný si sám před domácím brankářem poradil 2:3. Poté rozhodčí Šupík ukončil zápas. Pro domácí kruté, ale i toto přináší fotbal.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Blaník Strunkovice B
Václav Petrlík (trenér): Měli jsme problémy se sestavou, ale šli nám vypomoct kluci ze staré gardy a za to jim patří poděkování. V zápase jsme byli lepší, ale dneska se od nás štěstí odvrátilo. Přesto za tento výkon týmu musím poděkovat. Bohužel výsledek je pro nás krutý, ale to k fotbalu patří.

SK Lhenice B
Jan Bumba: V poměrně vyrovnaném zápase měli přeci jenom o něco více ze hry domácí, v tom druhém zase hosté. Byli to také domácí, kteří se ve 13.´ Mottlem ujali vedení (1:0), ale hosté v 19.´ Burdou srovnali na 1:1, aby však do poločasu (ve 29.´) domácí Suchým znovu strhli vedení na svou stranu (2:1). V poločase druhém lhenická rezerva dvěma gólovými trefami otočila vývoj utkání, nejprve v 62.´ vyrovnal Chromý na 2:2 a až v samém závěru (v 90.´) vstřelil rozdílový gól, znamenající lhenickou výhru, J.Pokorný, a to z úniku po dlouhém výkopu gólmana Maháka (2:3)! A tak ze zápasu, který se již zdál býti remízovým, nakonec všechny body brali lheničtí rezervisté.



Sestavy


TJ Blaník Strunkovice B
M. Turek [-] - P. Mottl [-] , R. Landgráf [-] , R. Suchý [-] , J. Vlach [-] , J. Hálek [-] , S. Pelech [-] , J. Brych [-] , R. Kašpar [-] , R. Žurek [-] , M. Jílek [-]

SK Lhenice B
M. Mahák [-] - P. Prenner st. [-] , R. Houška [-] , J. Krotký [-] , S. Bečvář [-] , P. Lukšovský [-] , P. Sládek [-] , L. Burda [-] , P. Vincik [-] , J. Prenner [-] , R. Sura [-]

ŽK: 66. J. Hálek - 40. J. Prenner , 90. J. Pokorný .
Hráči zápasu: R. Suchý , J. Vlach - J. Pokorný , R. Houška .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: ŠUPÍK Miroslav - ALENKA David (N), SURA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích