Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2019 17:00

21.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Lhenic doma nadělovala, Zbytiny dorazily jen v devíti hráčích


Branky


10

Jednalo se o utkání soupeřů v protipólním postavení v tabulce (Lhenice B na 3.místě – Zbytiny na 14.místě), navíc hostující tým do něho nastoupil o devíti. A tak se očekával jednostranný průběh. Na zápase fotil Jan Klein. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 Zbytinští však i v oslabení vzdorovali. Dokonce se hned úvodu zápasu (ve 2.´), po rohovém kopu, Lohynským ujali vedení (0:1), které drželi do 14.´. Snaha domácích rezervistů se rozbíjela o obrannou soupeřovu vozbu, kteří tomu i napomáhali neúčinnými individuálními průniky za pozdních přihrávek na již obsazené spoluhráče a nepřesnou střeleckou koncovkou. Do poločasu přeci jen otočili pro ně nepříznivý průběžný stav na těsné vedení brankami J.Schöna (ve 14.´) na 1:1 a D.Lukače (ve 27.´) na 2:1.

 

Dobývání zbytinské branky pokračovalo i ve 2.poločase, i když několik dalších gólů do její sítě napadalo, za pokračující nepřesné kombinace a střelby domácích a za jen ojedinělých útočných výpadů hostujícího týmu. A tak v 50.´ J.Prenner zvýšil na 3:1, O.Jakl v 52.´na 4:1, S.Bečvář v 69.´na 5:1 a v 89.´ na konečných 6:1 druhou gólovou trefou O.Jakl. Domácí rezerva mohla být spokojena ze ziskem dalších tří bodů, méně již s předvedenou hrou.

 

 

AUTOR: JAN BUMBA



Sestavy


SK Lhenice B
D. Rapčan [-] - P. Lukšovský [-] , J. Schön [-] , J. Prenner [-] , J. Krotký [-] , R. Houška [-] , R. Sura [-] , K. Muška [-] , L. Burda [-] , D. Lukač [-] , J. Exner [-]

TJ Zbytiny
P. Socha [-] - D. Dyba [-] - P. Lebeda [-] , P. Hábich [-] - J. Sedlák [-] , F. Šnajdr [-] - . Hudák [-] , A. Lohynský [-] , Z. Lenc [-]

Počet diváků: 30. Rozhodčí: NEUMANN Karel - SURA Jan (N), ŠNAJDR Vojtěch (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jednoznbačně pro domácí

Tip: výhra domácích