4:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2019 17:00

19.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Lhenic doma jasně vyhrála


Branky


16. J. Beran , 19. J. Beran , 35. J. Beran , 54. L. Burda - 53. Š. Košnař
12

Beranův hattrick zajistil domácím tři body. Lheničtí rezervisté ještě na mistrovském jaře neokusili, jak chutná prohra. Po dvou výhrách  v Dubu 0:4 a doma se Čkyní B 2:1 a jedné uhrané plichtě s lídrem soutěže  Husincem 1:1 na jeho hřišti, přidali tentokrát výhru třetí, a to se Svatou Maří 4:1 na hlavním lhenickém hřišti, nikoliv na záložním ve Ktiši, jak bylo původně uváděno.Na zápase fotil Jan Klein. Děkujeme! 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

            Domácí, Lheničtí od počátku utkání soupeře jasně přehrávali, především v kombinaci měli jasně navrch, odsuzovali jej vlastně jen k bránění. Ve střelecké koncovce však byli nepřesní, proto konečný výsledek utkání nebyl pro ně přesvědčivější.

 

            V prvním poločase, za značné převahy i brankových možností, se gólově prosadil třemi trefami a čistým hattrickem jen Jakub Beran (v 16.´, 19.´a 35.´) na poločasový stav 3:0. Obraz hry se příliš nezměnil ani v poločase druhém, jen zahozených lhenických „gólovek“ přibylo. Ovšem hostující tým, soustřeďující se na bránění a vlastně neohrožující domácí branku, se střelecky v 53.´přeci prosadil Š.Košnařem přesným zakončením k tyči z hranice šestnáctky, a to bez nároku gólmana Rapčana (3:1). Domácí rezervisté sice hned v 54.´ navýšili Vl.Burdou své vedení na 4:1, tím ale byl jejich „střelecký prach“ v zápase vypálen. Vítězstvím tak uhájili třetí tabulkovou příčku.

 

AUTOR: JAN BUMBA

 

 



Sestavy


SK Lhenice B
D. Rapčan [-] - L. Lamač [-] - J. Pokorný [-] , J. Beran [-] , R. Sura [-] , J. Prenner [-] , P. Vincik [-] , R. Houška [-] , L. Burda [-] , D. Lukač [-] , J. Exner [-]

SK Svatá Maří Magdaléna
R. Mucha [-] - T. Hubáček [-] , M. Magurský [-] , J. Bláha [-] , M. Skalický [-] , Š. Košnař [-] , Š. Luks [-] , R. Skalický [-] , V. Topka [-] , F. Topka [-] , T. Rod [-]

ŽK: 60. R. Houška - 77. J. Hrabák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BARTÁK Tomáš - SURA Jan (N), CHVÁL Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích