Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2019 13:30

26.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lišov nastřílel Ševětínu celkem šest branek


Branky


14

Domáci živili šance na třetí místo, proto byli odhodlani dát do zápasu vše. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lišov si rychle vypracoval dvoubrankové vedení

Lišov před tímto utkání ještě držel naděje na třetí místo, což by pro nováčka této souteže byla naprosto fantastická sezóna. jenže v cestě mu stál Ševětín. Oba týmy provázaeji koncem sezóny zranění a tak domácím chyběli opět někteří hráči ze základní jedenáctky. Jinak na tom nebyli ani hosté, kteří do dnešního utkání povolali několik nadějných dorostenců. Zápas se rozjel v rychlém tempu a domácí šli rychle do vedení. Již ve 4.minutě hry se prosadil František Bambule a o čtyři minuty později na něho navázal Aleš Červenka. Domácí se tak dostali do dvoubrankového trháku. V průbehu poločasu měl Lišov výhodu pokutového kopu, jenže ten nevyužil. Nic je mrzet ovšem nemuselo, jelikož ještě do konce poločasu své vedení navýšil když druhou branku v utkání vstřelil Aleš Červenka 3:0

Lišov pohodlně navyšoval výsledek utkání

Druhý poločas začal stejně jako ten první. Již ve 49.minutě se prosadil další kanonýr tentokrát Petr Kandl a zvýšoval už na 4:0. O výsledku utkání tak už bylo prakticky rozhodnuto a zbytek poločasu se spíše dohrával. Lišov byl na hřišti jednoznačně lepší a spousty příležitostí ještě nevyužil. Hattrickem se v této sezóně rozloučil Aleš Červenka, který dokonal v 72.minutě, na jeho branku navázal o tři minuty později Marek Werner a na výsledné tabuli svítilo skóre 6:0. Útěchou pro Ševětín byla branka v závěru celého utkání, kdy alespoň jednu branku vstřelil Šimon Kupec a jen kosmeticky upravil stav utkání 6:1. Nováček z Lišova se tak v této sezóně usadil na čtvrtém místě, ačkoliv má na svém kontě stejný počet bodů jako třetí bernartice, ale horší vzájemné zápasy. Ševětín končí těsně za ním, tedy na páté příčce



Ohlasy k zápasu


SK Lišov
Jiří Beneda - trenér: V utkání nám hodně pomohlo, že jsme dali rychlé branky, sice jsme nevyužili pokutový kop, ale do konce prvního poločasu jsme výsledek ještě navýšili. Ve druhém poločase jsme opět rychle udeřili a zápas už se jen dohrával, v klidu jsme mohli vyhrát i vyšším rozdílem. Jsem rád, že jsme poslední utkání zvládli v takové pohodě a solidně se rozloučili s našimi výbornými fanoušky.




Sestavy


SK Lišov
M. Maršán [-] - A. Červenka [-] , F. Bambule [-] , M. Formánek [-] (24. F. Kyrián [-] ) , J. Mach [-] , M. Werner [-] , D. Bouchal [-] , D. Brtna [-] , P. Kandl [-] , D. Koláček [-] (82. J. Beneda [-] ) , P. Shýbal [-] (66. M. Fiktus [-] )

SK Ševětín
J. Trnka [-] - J. Suchan [-] , J. Švejda [-] , T. Hindy [-] , D. Dvořák [-] (51. J. Syrovátka [-] ) , L. Kupec [-] , J. Kyrian [-] , L. Chovanec [-] , P. Novotný [-] , Z. Sváta [-] (46. T. Hegr [-] ) , M. Beznoska [-] (58. M. Kašper [-] )

ŽK: 74. L. Kupec .
Hráči zápasu: A. Červenka , M. Werner .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Pravda Luboš - LEPIČ Jiří, PEČENKA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tomáš Peřina

Expert: Lukáš Stoklasa
Tip experta: výhra domácích

Souboj dvou zkušených týmů dopadne lépe pro domácí.

Tip: výhra domácích

Souboj dvou zkušených týmů dopadne lépe pro domácí.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích