Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2019 10:00

26.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neskutečná přestřelka skončila remízou. Planá nad Lužnicí padá z 1.A třídy


Branky


23. M. Šálený (vl.) , 42. J. Pospíchal , 63. M. Pěknic , 67. J. Šmídmajer , 85. J. Šmídmajer - 32. V. Dobal , 64. J. Brom , 73. M. Tomka , 78. T. Štiak (vl.) , 89. V. Dobal
14

Bláznivější závěrečný zápas jsme si snad nemohli ani přát

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlastní gól a vedení Plané

Pro Planou znamenalo utkání všechno, ačkoliv i přes výhru muselo vyčkat jak si povede Tábor v souboji na dálku o udržení. V prvním poločase se Planá dostala do vedení 2:1, ale ve druhém jsme teprve viděli gólové hody. 

Sestřih utkání, neskutečná přestřelka

V sestřihu můžeme vidět bláznivou přestřelku, otevřenou hru a celkem deset branek. Opravdu "šílené" utkání krásně shrnul trenér hostujícího týmu Jiří Orlíček (viz. níže)

 



Ohlasy k zápasu



FK Olympie Týn nad Vltavou
Jiří Orlíček - trenér: Zakončili jsme sezónu v ,, rytmu samby" - bezstarostný zápas, bez bránění, jen útočení a neproměňování šancí, ve kterých vynikl Dobal ( i když dvě branky dal ). Do 20' jsme měli vést o pět branek - Dobal 3x a Tomka 1x, Stoklasa 1x - nic. Při centru soupeře si Šalený dal v 22' vlastňáka - 1:0 !! V 31' se konečně trefil Dobal 1:1. Pokračujeme v držení míče a protože nedáme další šanci , soupeř nás z brejku potrestá 2:1. Ve druhém poločase pokračuje naše ,,úžasné bránění" - jednoduchý míč za naší obranu 3:1. Z protiútoku si Brom narazí z Dobalem 3:2. V 66' Stoklasa ,,asistuje" u průniku soupeře 4:2. Za další minutu vysune Mezera Stoklasu , který však svou šanci nepromění. V 72' Stejskal nacentruje a Tomka ( ukončil kariéru u ,,A" týmu ) skóruje 4:3. V 77' po Meidlově centru si soupeř dává vlastňáka 4:4. Mezera finálka, Stoklasa sám, trefí brankáře. V 85' přetlačí útočník naše dva hráče ( Meidl, Šalený ) 5:4 . V 88' ze standartní situace Dobal 5:5 . Bláznivý zápas.



Sestavy


TJ Sokol Planá nad Lužnicí
J. Hnilička [-] - Z. Handrejch [-] , L. Anděl [-] , T. Štiak [-] , F. Drtina [-] (83. J. Polišenský [-] ) - O. Roztočil [-] , J. Pospíchal [-] , P. Hrubý [-] , M. Janovský [-] - M. Pěknic [-] , J. Šmídmajer [-] -

FK Olympie Týn nad Vltavou
J. Vachuta [-] - J. Meidl [-] , V. Dobal [-] , V. Červenka [-] (46. J. Mezera [-] ) , J. Brom [-] , L. Stoklasa [-] , P. Vařil [-] , M. Šálený [-] , T. Houska [-] , M. Boček [-] (46. M. Stejskal [-] ) , M. Tomka [-]

ŽK: 63. J. Pospíchal , 88. Z. Handrejch .
Hráči zápasu: J. Šmídmajer , M. Pěknic - V. Dobal , M. Tomka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KOLLMANN Jaroslav - VALEŠ Radek, BUMBA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tomáš Peřina

Expert: Lukáš Stoklasa
Tip experta: výhra hostů

Planá hraje o bytí a nebytí v soutěži. Očekávám od domácích obrovské nasazení a vůli zvítězit. Doufám ale, že kvalita bude na naší straně a na dokopnou přivezeme 3 body!

Tip: výhra hostů

Planá hraje o bytí a nebytí v soutěži. Očekávám od domácích obrovské nasazení a vůli zvítězit. Doufám ale, že kvalita bude na naší straně a na dokopnou přivezeme 3 body!

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích