2:4
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2019 10:30

24.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Planá prolomila lišovskou zeď celkem dvakrát. Lišovu se dařilo využívat šance


Branky


20. M. Pěknic , 72. J. Pospíchal (p.) - 5. P. Kandl , 27. D. Bouchal , 67. J. Mach , 78. M. Werner
13

Lišov potřebuje urvat body v každém zápase, aby si udržel třetí příčku. Planá předvádí sympatické týmové výkony a v zápase nechtěla ztratit

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lišov brzo udeřil, Planá dobývala branku soupeře

Lišovský tým nezvládl poslední domácí utkání a proti Veselí nad Lužnicí inkasoval rovnou pětkrát. Tým trápí koncem sezóny spousta zranění a sestavu musí doplnit hráči, kteří jsou na soupiskách B-týmu. Domácí Planá zvládla venkovní utkání proti Milevsku a chtělo navázat na svou dobře odvedenou práci i dnes. Tím kdo se první ujal vedení a v podstatě tím narýsoval celý obraz hry byli hosté. Již v 5.minutě hry se trefil ostrostřelec Petr Kandl 0:1. Lišov se poté stáhnul do obrany a Planá se hnala za vyrovnáním. Jedna ze standartních situací domácích borců ve 20.minutě skončila zaslouženou vyrovnávací brankou. Marek Pěknic rozjásal domácí fanoušky a srovnal na 1:1. Jenže Planou dnes doprovázela nepříjemnost v podobě rychle inkasovaného gólu po jejich vyrovnání. Totiž o sedm minut později poslal Lišov znovu do vedení kapitán Daniel Bouchal, který patří mezi hráče, kteří musí nastoupit i se svým zraněním, ale vyplatilo se 1:2. Hosté se znovu zatáhli do obrany a pokračovalo dobývání lišovské branky. Planá útočila se zvšech stran, ale hosté byli v obraně jako zeď. Do konce první části jsme branku již neviděli a tak si do kabin odnášeli vedení hostující hráči. 

Planá musela znovu dotahovat

Ve druhém poločase jsme očekávali, že hra bude pokračovat ve stejném sledu jako skončil ten první. Lišov se díky jednobrankovému vedení opět soustředil na obranu, která mu dnes fungovala na jedničku a čekal na chyby soupeře díky kterým by uděřil z brejku. Taková situace přišla v 67. minutě utkání kdy Jan Mach nasměroval Lišov k výhře a zvýšil na 1:3. Jenže Planá ještě přidala ve své aktivitě a soupeře doslova zahnala na vlastní polovinu. Výsledkem tohoto tlaku byla rychlá odpověď v podobě snižující branky zásluhou Jiřího Pospíchala, který proměnil pokutový kop. Planá se díky této kontaktní brance nadechovala k vyrovnání stavu, ale přišla situace o které jsme mluvili v úvodu utkání. Jakmile se domácí borci dostali na dostřel, bohužel inkasovali. To se stalo znovu, tentokrát o šest minut později po brance na 2:3 vrátil dovubrankové vedení Lišovu Marek Werner. Posledních deset minut hry bylo obrovské znovudobývání lišovské branky, ale soupeř už se nedopustil žádné chyby. Lišov tak odčinil svojí poslední vysokou prohru a je stále ve hře o třetí příčku. Planá nad Lužnicí znovu podala dobrý výkon, ale i možná trocha štěstí scházelo, aby si mužstvo odneslo nějaké body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Planá nad Lužnicí
Turek - trenér: Zápas hodně ovlivnila první branka, Lišov se pak zatáhnul a z naší strany to bylo dobývání branky. Když už jsme prolomili obranu soupeře a srovnali, soupeř nám dal další branku a museli jsme znovu dotahovat. Utkání to tak z tohoto pohledu nebylo jednoduché, ale mužstvo předvedlo dobrý výkon, především jako v každém zápase hrajeme týmově čehož si cením. Možná, že hráči cítí v domácích zápasech větší tlak na bedrech, jelikož jsme chtěli být v tabulce výše, což se nám nepodařilo, ale chceme alespoň v domácích utkáních vyhrávat pro naše fanoušky.

SK Lišov
Jiří Beneda - trenér: Máme hodně zraněných hráčů, museli jsme povolat i hráče z B-týmu takže jsme rádi, že jsme dali sestavu dohromady. Hráli jsme dnes zodpovědně v obraně a když jsme se dostali do šance, podařilo se nám jí využít a díky tomu jsme odčinili porážku z posledního domácího zápasu. Doufám, že ve výkonu budeme pokračovat a v posledních dvou utkání ještě urveme nějaké body.



Sestavy


TJ Sokol Planá nad Lužnicí
J. Hnilička [-] - Z. Handrejch [-] , L. Anděl [-] , T. Štiak [-] , M. Novák [-] (74. F. Drtina [-] ) - O. Roztočil [-] , J. Pospíchal [-] , P. Hrubý [-] , M. Janovský [-] (46. J. Přibyl [-] ) - M. Pěknic [-] , J. Šmídmajer [-]

SK Lišov
V. Kotásek [-] - P. Shýbal [-] , O. Grech [-] (69. J. Kándl [-] ) , A. Červenka [-] , F. Bambule [-] , J. Mach [-] , M. Werner [-] (86. M. Formánek [-] ) , D. Bouchal [-] , D. Brtna [-] , P. Kandl [-] (75. V. Kopačka [-] ) , D. Koláček [-]

ŽK: 29. V. Kotásek .
Hráči zápasu: J. Mach .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Jevčák Martin - LEPIČ Jiří, TRKOVSKÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Peřina

Expert: Zdeněk Handrejch
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích