2:1
(1:1)
7. D. Římanek (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2019 16:30

17.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Milevsko potrápilo favorita. Lišovu zajistil výhru David Mlýnek


Branky


19. D. Mlýnek , 74. D. Mlýnek - 7. D. Římanek (p.)
16

Milevsko dnes potrápilo Lišov, který nakonec zápas otočil a dovedl do vítězného konce

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Milevsko překvapilo rychlou úvodní brankou

Poslední tým tabulky Milevsko zavítalo na půdu nováčka do Lišova. Hosté přijeli v o něco silnejší sestavě než obvykle hrají, díky pár hráčům z A-mužstva. Lišovské v jarní části trápi úvodní minuty utkání, kdy se jim nedaří dostat do zápasového tempa. I to je stálo jednobrankové manko v dnešním utkání. Milevsko se ujalo vedení již v 7.minutě hry, kdy pokutového kopu využil Dominik Římanek 0:1. Postupem hry v prvním dějství Lišov srovnal tempo hry a hosty přehrával. Srovnání přinesla 19.minuta kdy po zahraném dlouhém autovém vhazování vstřelil branku David Mlýnek 1:1. Domácí ještě do konce poločasu zahrozili jednou vyloženou šancí, ale ta zůstala nevyužita. Do šaten se tak šlo za nerozhodného stavu 1:1.

David Mlýnek svým druhým gólem otočil zápas

Do druhého poločasu nastoupili domácí ve stejně aktivní hře jako dokončili ten první. Milevsko ale dnes nepředvedlo vůbec špatný fotbal a mělo mnoho světlých chvilek. Své šance ale nevyužilo což je mohlo mrzet především v 74.minutě, kdy druhou branku v zápase přidal po krásné akci David Mlýnek a otočil stav zápasu na 2:1. Z volného přímého kopu mohli hosté ještě vyrovnat, ale trefili pouze dobře postavenou domácí zeď a proto všechny body zůstávají v Lišově. Ten v dalším utkání zavítá na hřiště do Nemanic. Milevsko zase přivítá Olympii z Týna nad Vltavou tak uvidíme jestli naváže na dnešní výkon.



Ohlasy k zápasu


SK Lišov
Jiří Beneda - trenér: Bohužel se nám nepodařil vstup do zápasu a rychle jsme inkasovali. Po této brance šel náš výkon nahoru, zvýšili jsme aktivitu a byli jsme lepším týmem. Do poločasu jsme mohli zápas ještě otočit, ale šanci jsme nevyužili. Nakonec jsme druhou branku přidali ve druhém poločase a zápas dotáhli do vítězného konce. Za tři body z domácího utkání jsme rádi a děkujeme všem fanouškům, kteří i v chladném počasí přišli v hojném počtu.




Sestavy


SK Lišov
L. Beneda [-] - A. Červenka [-] , M. Formánek [-] (46. M. Fiktus [-] ) , F. Bambule [-] , J. Mach [-] , D. Bouchal [-] , D. Mlýnek [-] , J. Kándl [-] , L. Mlýnek [-] (75. F. Kyrián [-] ) , L. Burda [-] (88. J. Leština [-] ) , P. Shýbal [-]

FC ZVVZ Milevsko B
V. Vanýsek [-] - L. Sedlák [-] , M. Masopust [-] , M. Kálal [-] , J. Pinc [-] , F. Milaberský [-] , J. Paták [-] (85. M. Kahoun [-] ) , O. Dvořák [-] (63. R. Šťastný [-] ) , D. Římanek [-] , M. Hejl [-] , V. Mácha [-]

ŽK: 49. J. Mach , 68. F. Bambule , 75. J. Kándl , 80. D. Mlýnek , 88. L. Burda - 32. F. Milaberský , 87. M. Masopust .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Brych Jiří - TŮMA Vítězslav, MUZIKA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Administrátor klubu - SK Ševětín | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Peřina

Expert: Lukáš Burda
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu - TJ Nová Včelnice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích