D. Král 54.
S. Mareš 59. (p.)
2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2019 10:30

14.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Veselí nad Lužnicí nedarovalo nic zadarmo. Chýnov si ale roli favorita pohlídal


Branky


54. D. Král , 59. S. Mareš (p.) - 21. J. Bursík
14

Favorit z Chýnova nezaváhal, ale proti Veselí nad Lužnicí to neměl jednoduché 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chýnov od prvních minut prokazoval roli favorita

Loko zahájilo jarní část sezóny na hřišti Chýnova, ze kterého se body neodvážejí zadarmo. Dopolední zápas začal velmi opatrně z obou stran. Střed hřiště byl zahuštěn, obě mužstva se snažila o dlouhé centry a průniky ze stran, ale obrany byly připraveny. Tato hra vyhovovala více domácím, kteří si od počátku tvořili pološance, které ale nekončily vážnějším ohrožením Veselské branky. Tlak se ovšem stupňoval, především kvůli individuálním chybám v mezihře. Chyby poté často ústily ve zbytečné standartní situace. Ve dvacáté minutě se po centrech do vápna dvakrát dostali k zakončení útočníci Chýnova. Druhý z pokusů zneškodnil až těsně před brankovou čarou vynikajícím reflexivním zákrokem Hejl. Veselí ovšem také začalo hrozit. Z nevinně vypadajícího nákopu ve 25. minutě dokázal Fichtner vytěžit maximum, když chytrým sklepnutím našel Bursíka na hranici velkého vápna, který krásnou střelou z první překonal brankáře domácích, 0:1. O několik minut později do samostatného průniku dostal Kolář, ale hned zpočátku akce byl zezadu podražen stoperem domácích. Záhy se uvolnil v průniku Bursík, našel samotného Ježka, který z bezprostřední blízkosti branku minul.

Domácí během pěti minut otočili stav utkání

Druhý poločas začali domácí o poznání agresivněji. Opět tlačili po stranách, následné nákopy často padaly do nebezpečných prostor před brankou Hejla. Série několika rohových kopů dostávala hostující Loko ještě pod větší tlak. Právě z rohu a následného nepovedeného odkopu se k míči na hranici velkého vápna dostal David Král, který se neminul a střelou k tyči míč uklidil za záda Hejla, 1:1. Veselským se nedařila hra dopředu, centrované míče nenacházely nikoho, kombinace nevedly nikam. Chýnov si opět vypracoval nebezpečný tlak. Z dalšího rohovém kopu vznikla sporná situace, kdy se před hostující brankou vytvořila skupinka hráčů z obou týmů, kteří se prali o míč. Hlavní sudí nakonec situaci vyhodnotil jako faul hostů a nařídil poutový kop. Ten domácí Slavomír Mareš v 65. minutě proměnil a mohl se tak radovat z vedení 2:1. Veselí se snažilo vzpamatovat z událostí posledních minut, ale chyběla koncentrace. Chýnov začal hru kouskovat taktickými fauly a tvrdou hrou obecně. Tato taktika se jim vyplácela, Lokomotiva si nedokázala vytvářet nebezpečné situace. Mírný tlak si Veselí vytvořit dokázalo, nicméně chybami tyto snahy podráželo, Chýnov si tak naopak vytvářel nebezpečné protiútoky. Tento stav trval na hřišti až do úplného konce. Na závěr mohl ještě po centru Fichtner hlavou vyrovnat, ale zakončení bylo nepřesné.

 

Autor textu: Pavel Kolář (TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí) 



Ohlasy k zápasu



Jakub Hejl zvolen jako nejlepší hráč hostí.



Sestavy


FC Chýnov
J. Průša [-] - M. Zítek [-] , S. Mareš [-] , F. Zadražil [-] , J. Doubrava [-] - V. Hruška [-] , D. Ursacher [-] (80. V. Hruška [-] ) , D. Král [-] , O. Mládek [-] , J. Hruška [-] - D. Štiller [-] (86. D. Havlík [-] ) -

TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
J. Hejl [-] - M. Ježek [-] , P. Hájek [-] (79. P. Daněk [-] ) , J. Bursík [-] , D. Fichtner [-] , P. Kolář [-] , M. Čížek [-] , D. Čech [-] , J. Marcilis [-] , R. Mach [-] , J. Mahlej [-] (82. A. Hruška [-] )

ŽK: 21. S. Mareš , 24. F. Zadražil , 77. D. Král , 90. J. Hruška - 20. J. Mahlej , 69. P. Hájek , 90. R. Mach .
Hráči zápasu: J. Hejl .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Náprava Miroslav - CIGÁŇ Roman, SAIDL Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Peřina

Expert: Pavel Kolář
Tip experta: remíza

Budete to pro nás těžký zápas, ale věřím, že urveme alespoň jeden bod.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Administrátor klubu - SK Ševětín | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích