L. Kupec 70. (p.)
M. Šachl 76.
2:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2019 15:00

14.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Týn nad Vltavou udolal Ševětín až v samotném závěru


Branky


70. L. Kupec (p.) , 76. M. Šachl - 26. V. Dobal , 49. J. Brom , 82. M. Tomka
15

Přiznivci fotbalu si v Ševětíně přišli opravdu na své. Mohli sledovat heroický výkon obou týmů

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl bohatý na vyložené šance

Ševětín rozehrával jarní část na domácím hřišti kde přivítal Týn nad Vltavou. Do utkání vstoupili lépe hosté a díky aktivnější hře si vytvářeli více šancí. Jednu z nich měl Jan Mezera, který ovšem hlavičkoval mimo branku. Další šance na sebe nenechala dlouho čekat. Po levé straně hřiště se řítil na branku domácí Václav Melichar, ale jeho akce byla zastavena za cenu faulu a pokutového kopu. Domácí tak měli obrovskou příležitost dostat se do vedení, ale to by v brance hostí nesměl stát Jakub Vachuta, který vystihl úmysl střelce a penaltu pokryl. A první poločas bohatý na šance pokračoval. Ve 26.minutě zahrával Vladimír Dobal přímo kop a ačkoliv se jednalo spíše o centrovaný míč, zaplachtil a našel si cestu až do branky 0:1. Do konce prvního poločasu měli převahu na hřišti hosté, ale další branka již nepadla a rozhodčí pískal poločas. 

Domácí se dočkali zaslouženého vyrovnání

Do druhého poločasu si hosté nemohli přát lepší nástup. Již ve 49.minutě Pavel Vařil vysunul přihrávkou Josefa Broma, který prošel přes obránce a krásnou střelou pod břevno zvýšil na 0:2. Ševětín po druhém inkasovaném gólu pozměnil taktiku a především vysunul vyšší hráče do útoku. Nutno podotknout, že tato taktika platila na výbornou. Domácí tlačili Olympii seč to jen šlo a obránci měli plné "nohy" práce. Tato aktivita připravila Ševětínu druhou penaltu v tomto utkání. K míči se tentokrát postavil Lukáš Kupec a brankáři nedal šanci 1:2. Po snížení na rozdíl jedné branky tlak domácího týmu pokračoval a Ševětín se rozhodně nehodlal smířit s prohrou. Vyrovnávací branka přišla o šest minut později. V 76.minutě se po standartní akci prosadil hlavou Miroslav Šachl a domácí se dočkali vytouženého vyrovnání. Radost z vyrovnání ovšem netrvala dlouho. V 82.minutě padla rozhodující branka zápasu. Hostující Mezera posunul míč na Meidla, ten krásným centrem našel Dobala, ale brankář Novotný si se zakončením poradil vyražením míče, bohužel rovnou před nohy Milana Tomky, který tak měl jednoduchou úlohu. Týn nad Vltavou si tak po heroickém výkonu ve druhém poločase odváží velmi cennou výhru 2:3. 



Ohlasy k zápasu



FK Olympie Týn nad Vltavou
Jiří Orlíček - trenér: Do zápasu jsme vstoupili slušně. Jenže v 9' Vařil fauloval ve vápně a Radim Novotný zahrával pokutový kop. Brankář Vachuta vyrazil na roh. V 25' zahrával Dobal ze strany stan.situaci ( faulován byl Mezera ) a míč skončil v brance domácí 0:1. Do poločasu jsme měli ještě dvě slušné příležitosti navýšit skóre. Druhý poločas začal pro nás výborně - Vařil našel rozběhnutého Broma , který navýšil skóre 0:2. Domácí začali riskovat a v obraně hráli na riziko. My jsme bohužel nevyřešili brejkové situace a domác se dostali do zápasu další penaltou, kterou proměnil Kupec 1:2. Přestali jsme hrát a domácí po standartní situaci vyrovnali na 2:2. V 81' jsme konečně zakončili brejk a Tomka zaznamenal vítěznou branku 2:3. Důležité tři body , které potřebujeme potvrdit dalším zápasem doma proti Č.Dvorům.



Sestavy


SK Ševětín
L. Novotný [-] - V. Melichar [-] , J. Suchan [-] , T. Hindy [-] , M. Granov [-] , L. Kupec [-] , T. Hegr [-] (46. J. Švejda [-] ) , R. Novotný [-] , P. Novotný [-] , Z. Sváta [-] , M. Šachl [-]

FK Olympie Týn nad Vltavou
J. Vachuta [-] - V. Dobal [-] , V. Červenka [-] , J. Brom [-] , J. Mezera [-] (90. M. Procházka [-] ) , M. Tomka [-] (88. D. Maruška [-] ) , P. Vařil [-] , J. Liška [-] (84. A. Novotný [-] ) , M. Šálený [-] , J. Meidl [-] , O. Lukeš [-]

ŽK: 90. M. Šachl - 37. J. Mezera , 80. M. Šálený .
Hráči zápasu: M. Šachl - M. Tomka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Brych Jiří - ŽUREK Roman, SYROVÁTKA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Peřina

Expert: Pavel Kolář
Tip experta: výhra hostů

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Administrátor klubu - SK Ševětín | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích