Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2015 17:00

22.kolo, Pražský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Admiry porazila Královice


Branky


0

Královice v utkání s rezervou Admiry hrály čtyřicet minut přesilovku a kopaly penaltu, přesto však z utkání odcházejí s třetí porážkou v řadě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní minuty utkání se nesly ve znamení opatrné hry a vzájemného oťukávání. Skóre zápasu otevřel ve 13. minutě Šindelář, který se prosadil po centru střelou přes hlavu. Poté bylo k vidění několik příležitostí na obou stranách, žádný další gól v prvním poločase ale už nepadl a závěrečné minuty byly vcelku poklidné.

V 50. minutě byl za faul v pokutovém uzemí vyloučen domácí Martinic, nařízenou penaltu však Randa poslal pouze na břevno! Hosté pak zahodili ještě několik dalších příležitosí a tak se o slovo přihlásili znovu hráči Admiry. Šindelářova střela po skvělé individuální akci Ondrůška ještě skončila vedle tyče, zato D. Němec se střelou bez přípravy nemílil - 2:0. Hosté si v závěru vypracovali ještě dvě příležitosti, ani jednu však neproměnili a tak utkání skončilo poměrem 2:0.



Sestavy


FK Admira Praha B
P. Jakimeczko [-] - J. Mamurov [-] , J. Kvapil [-] , V. Neuberg [-] , J. Martinic [-] - D. Šindelář [-] , L. Beníšek [-] (84. K. Káninský [-] ) , R. Teftag [-] (67. D. Němec [-] ) , P. Jackl [-] - P. Zolotuchin [-] , J. Ondrůšek [-]

TJ Sokol Královice
F. Hňup [-] - P. Dušek [-] , P. Příhoda [-] , M. Hyský [-] , M. Slováček [-] - M. Záhorec [-] , T. Randa [-] , J. Šmíd [-] , M. Krejča [-] , L. Bialonczyk [-] - J. Pospíšil [-]

ŽK: 62. J. Ondrůšek - 75. J. Šmíd . ČK: 50. J. Martinic .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.