Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2019 17:00

22.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oba týmy nastoupily bez svých jedniček v bráně, nakonec se radovali hráči Chyňavy


Branky


4

Chyňavské máje odloudily větší návštěvu, ale zejména šest tancujících domácích hráčů. Navíc nemohl nastoupit Hebeda ani Kasl. Nečekaní byli oba strážci svatyní, hostující Vl. Bláha má dlouholetou brankářskou minulost a nic z ní nezapomněl, horší byla role Luboše Kosprda, který startuje v útoku za B tým.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Košťálek netrefil opuštěnou branku

Do poločasu hra bez jiskry, Neumětely více útočným týmem, ve třech případech postupně v malém vápně možnosti Hejduka obětavě zblokoval Vejvoda. V 6. minutě se z 18 m opřel do střely Liška a efektním zákrokem na roh vyrazil Bláha. Ve 23. minutě neproměnil loženku Košťálek, neboť z 9 metrů netrefil opuštěnou branku.

Domácí se prosadili po nacvičeném signálu

Do druhého dějství jakoby nastoupily jiné týmy. Ve 46. minutě pálil Lorenc z 10 metrů pod břevno, brankář zachránil na roh. V 53. minutě přišel nacvičený signál, D. Steiner rozehrál přímý kop na rozběhlého Lorence, jenž z 12 metrů přes celou branku zavěsil na 1:0. Hned v následující minutě unikl D. Steiner po levém křídle a střílený centr putoval na bratra Zdeňka od něhož se míč doslova odrazil do prázdné branky 2:0. V 69. minutě přišla hostující ztráta míče na polovině, ten se stal kořistí D. Steinera a následovala lahůdka pro diváky. Při ní obešel obránce, brankáře a do prázdné svatyně 3:0 a nechal se vystřídat. V 74. minutě ideální centr Laštovičky přehlavičkoval zblízka Hejduk. V té době dorazil průvod májovníků a nadšeně aplaudoval dosavadní vítězný stav. V 77. minutě jejich radost znásobil centr Z. Steinera a chytré zakončení Vaňka z 13 metrů znamenající 4:0. Domácí pokračovali ve hře jako z partesu. Poté po hlavičce Valacha vytáhl exkluzivní zákrok Bláha. V 84. minutě unikl Pešta přes dva protihráče a z úrovně penalty netrefil branku. V 87. minutě Šemíci konečně překonali brankáře, když v pokutovém území pohledná kombinace Hejduka a Šebka znamenala snížení na 4:1. V 89. minutě zahrál precizně rohový kop Vaněk a z 2 metrů u opačné tyče pečetil výsledek Buncík. O dobrou úroveň duelu se přičinil i rozhodčí Patrik Vlachopulos.

 

Report ve spolupráci s panem Sýkorou.

 



Ohlasy k zápasu



SK Horymír Neumětely
SK Horymír Neumětely: V utkání absentovali bohužel oba brankáři družstva. Nepodařilo se navázat na předchozí tři povedená utkání. Chyňava je pro každý tým tvrdý oříšek. Navíc na domácí půdě nepřipustila žádné kompromisy. Utkání po celou dobu hry jasně kontrolovali a využili tak perfektně domácího prostředí.



Sestavy


SK Chyňava
L. Kosprd [-] - A. Vejvoda [-] , J. Kříž [-] - J. Lorenc [-] , V. Vaněk [-] , Z. Steiner [-] , D. Steiner [-] (70. T. Trávnička [-] ) - I. Valach [-] , P. Liška [-] , M. Svoboda [-] , J. Buncík [-]

SK Horymír Neumětely
V. Bláha [-] - M. Kocman [-] , L. Konopásek [-] , O. Pešta [-] - V. Košťálek [-] , J. Laštovička [-] , V. Bláha [-] , L. Tůma [-] - J. Šebek [-] , K. Hejduk [-] - J. Plot [-]

ŽK: 37. D. Steiner , 78. V. Vaněk - 9. L. Konopásek , 81. J. Plot .
Hráči zápasu: D. Steiner , P. Liška .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: VLACHOPULOS Patrik - VODIČKA Ladislav, VEVERKA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Štveráček

Expert: Karel Vajs
Tip experta: výhra domácích

Chyňavu vnímám jako jednoznačného favorita utkání.