2:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2019 16:30

16.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V Karlštejně zachraňoval bod pro Nový Jáchymov minutu před koncem Jan Červenka


Branky


8

Karlštejn už potřeboval jarní body a do zápasu vstoupil dobře. Zdálo se, že si připíše první jarní výhru, ale proti byl dvakrát Jan Červenka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se po půlhodině hry dostali do vedení

Na podzim v Novém Jáchymově Karlštejn vysoko zvítězil v poměru 2:6, ale na jaře se mu střelecky vůbec nedaří. Tým z podhradí přece jen vylepšil kádr, opět byl znát návrat brankáře Humpolíka. Jáchymov byl fotbalovějším týmem, nakonec byl rád za bod. Nepříjemným překvapením byl nerovný terén jinak dosud nejlepšího pažitu na okrese. Ve 32. minutě si na centr ideálně naběhl Gráz a z úrovně penalty s pomocí tyče 1:0.

Minutu před koncem vyrovnal hostující Jan Červenka

V 50. minutě obránce Červenka výstavní střelou z 20 metrů do šibenice vyrovnal. Hostující Vlček nastřelil tyč, domácí zase břevno. V 78. minutě přišla chyba na půlící čáře, soupeři unikl Zajíc a podél brankáře zařídil vedení 2:1. V samotném závěru v 89. minutě při skrumáži dorazil Červenka míč do čeřenu. Domácí sice v závěru ztratili vedení, ale nakonec musí být i s bodem spokojeni.

V příštím kole Karlštejn čeká silný Spartak Žebrák. Nový Jáchymov hostí doma Broumy.

 

Report ve spolupráci s panem Sýkorou.

 

Přečtete si i report z TJ Čechie Nový Jáchymov.



Ohlasy k zápasu


TJ Karlštejn
Michal Šaman, hráč: Hodně nám pomohl úvodní gól, kterým jsme soupeře trochu zaskočili. Během druhé půle nás ale Čechie začala přehrávat. Podržela nás obrana i brankář. Těsné vedení jsme bohužel neudrželi, hosté v závěru srovnali. Přesto musíme být spokojeni. Dlouho jsme se trápili střelecky, teď jsme konečně skórovali. Bod bereme.




Sestavy


TJ Karlštejn
J. Humpolík [-] - M. Fiala [-] , J. Hůrka [-] , V. Machulka [-] , R. Gráz [-] , J. Soukup [-] , E. Klusák [-] , Š. Zajíc [-] , O. Cajthaml [-] , M. Čermák [-] , J. Matera [-]

TJ Čechie Nový Jáchymov
B. Bednář [-] - J. Havel [-] , J. Červenka [-] - V. Cimpa [-] , Z. Merhout [-] (68. M. Stárek [-] ) , J. Morstein [-] , T. Frydrych [-] , L. Bartoš [-] , M. Krákora [-] , P. Pelc [-] (23. Y. Odeesho [-] ) , M. Vlček [-]

ŽK: 39. J. Havel , 52. M. Krákora .
Hráči zápasu: Š. Zajíc - V. Cimpa , T. Frydrych .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: PÁNEK Michal - PECKA Vlastimil, POS Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Štveráček

Expert: Jan Blažek
Tip experta: výhra hostů

Domácím se letos nedaří. Pokud si hosté tentokrát pohlídají začátek utkání, budou společně se svými příznivci slavit první letošní výhru. Čekám výhru o dvě a více branek.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů