1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2019 15:00

20.kolo, Divize B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V závěru utkání byla šťastnější Březová


Branky


9

Fotbalisté Březové si chtěli po sérii třech nezdarů, kdy nedokázali vstřelil ani jednu branku a inkasovali jich 13, opět dokázat, že fotbal hrát umí. Proti Zbuzanům vítězství vydřeli gólem v závěru utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bojovný výkon Březové, fotbalovější projev Zbuzan

Zbuzanští hráči vstoupili do utkání lépe. Herní kvalita byla jednoznačně na jejich straně, ostatně jako ve vetšině utkání letošního ročníku. Ale jen fotbalovost mnohdy nestačí. Hosté si vytvořili dostatek příležitostí, a podařilo se jim dokonce skórovat. Ale branka Richarda Kaloda pro ofsajd uznána nebyla.

 

Domácí tým činil velké potíže Zbuzanům svým jednoduchým pojetím hry. Zahrával dlouhé míče dopředu a fyzickou silou uhrával odražené míče. Hosté byli v první půli lepší, ale zformovanou defenzivu Březové se jim roztrhat nepodařilo. Možná i proto, že jejich hra nebyla zrovna plná pohybu tak, jako to často je k vidění v jejich domácích zápasech.

Březová zvítězila díky proměněnému brejku z poslední minuty utkání

V druhé polovině utkání byl obrázek velmi podobný. Zbuzany bušily do obrany Březové, ale jakoby v jejich hře něco chybělo. K ohrožení branky snaha hostů nevedla a tak stále svítilo na ukazateli skóre 0:0. Po celý zápas se hrálo tvrdě. Bylo k vidění spousta soubojů, ale vše v rámci fair play. Toto zvýrazňuje fakt, že jedinou žlutou kartu v zápase obdržel v 63. minutě domácí Kratochvíl.

 

Když už se pomalu oba týmy v hlavě připravovaly na penaltový rozstřel, udeřili domácí z poslední šance utkání. Po jednom z brejků se po centru prosadil Radek Stöckner a zajistil tak Březové hubenou výhru 1:0. 

 

Vzhledem k průběhu utkání je tento výsledek pro domácí zlatý a může do jejich řad po sérii nevydařených zápasů přinést alespoň trochu klidu. Zbuzany nepředvedly špatný výkon. Nenašly ale recept na důraznou hru soupeře, která jim vůbec nevyhovovala.



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Březová
Petr Peterka - trenér: "Soupeř byl hodně kvalitní. My jsme chtěli zlepšit náš jarní projev a dokázat si, že jsme fotbal hrát nezapomněli. Bojovnost, nasazení, chuť po vítězství a důraz nás zdobily po celý zápas. Utkání bylo vyrovnané, s množstvím šancí na obou stranách. Nakonec jsme byli šťastnější, když jsme vstřelili gól v poslední minutě po centru."




Sestavy


FK Olympie Březová
T. Martinec [-] - J. Šaloun [-] , D. Peterka [-] , D. Horvát [-] , V. Neudert [-] - M. Kratochvíl [-] (76. R. Stöckner [-] ) , V. Vrtělka [-] , D. Kursa [-] - D. Vaněček [-] , D. Martinec [-] , P. Veselý [-]

FK Zbuzany 1953
P. Víšek [-] - R. Kalod [-] , M. Lička [-] , V. Přeučil [-] , R. Šírl [-] , O. Kejha [-] , M. Říha [-] (57. S. Hřebeček [-] ) , L. Bielesz [-] (71. V. Máče [-] ) , J. Kordiák [-] , D. Matějka [-] , M. Maleček [-]

ŽK: 63. M. Kratochvíl .
Počet diváků: 190. Rozhodčí: Szikszay Ladislav - MUDRA Zdeněk, PASTYŘÍK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
František Moláček

Expert: Jakub Pachl
Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů