Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2019 10:30

28.kolo, ČFL A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Královedvorští Cábelící pookřáli ve velkém stylu, osmigólovým přídělem vyprovodili nebohé Velvary


16

Králův Dvůr neoplývá na jaře zrovna výraznou formou, ale v zápase proti Velvarům chtěl tento negativní fakt alespoň trochu změnit. Hosté ale umějí překvapit a poté, co se dokázali vytáhnout na takové týmy, kterými jsou Vltavín či Domažlice, si určitě věřili i na Cábelíky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas blbec pro Velvar začal už první půlí, Králův Dvůr po ní vedl už o tři branky

Něco přes čtvrthodinku se královedvorský stroj rozhýbaval k větším obrátkám. Pak to ale stálo za to a tým, který často bědoval nad chabou produktivitou začal trestat soupeře téměř z každé situace. Postupně se trefili do černého útočníci Sedláček v 19. minutě a Kůžel o dalších 10 minut později. Asi pak rozhodující zásah potápějící se velvarské flotile zasadil kapitán Balšánek. Prakticky po poločase bylo rozhodnuto.

Ojedinělý brankostroj v podání Cábelíků, Velvary si nakonec domů odvezly příděl hned osmi gólů

Hned po přestávce se podruhé připomněl Sedláček, kterého pak v 60. minutě následoval spoluhráč Petr. O další dvě minuty už Sedláček zkompletoval hattrick. Stav 6:0 a velvarští už jen doufali, že pro ně tento horor brzo skončí.

 

Alespoň čestný zásah hostů zaznamenal Tenkl v 67. minutě, ale brankostroj domácích tím nezastavil. Ti se totiž ještě dvakrát trefili, konkrétně v 76. minutě Novák a v 84. minutě podruhé v zápase Kůžel. To už bohatě stačilo a Králův Dvůr tak mohl slavit nevídaný debakl svého protivníka v konečném poměru 8:1!



Ohlasy k zápasu


FK Králův Dvůr
Kapitán Jakub Balšánek: Chtěli jsme si po dvou venkovních porážkách spravit chuť a na konci soutěže se posunout tabulkou vzhůru. Byli jsme aktivní a prakticky každá naše střela znamenala branku. Poločasový stav 3:0 nám dodal na klidu a pohodě. Téměř celý zápas se nám vše dařilo - pohyb, nahrávky, kličky. To vyústilo v to, že jsme si s chutí zastříleli. Soupeř vzdoroval do poločasu, pak nejspíš i lehce rezignoval, čehož jsme využívali a měli jeden útok za druhým. Je to asi nejvyšší vítězství, jaké kdy v Králováku pamatuju. No a skvělá podívaná hlavně pro lidi, co přišli na stadion!"




Sestavy


FK Králův Dvůr
J. Krček [-] - M. Hell [-] , D. Kůžel [-] (84. J. Nejedlý [-] ) , J. Sedláček [-] (79. J. Rešl [-] ) , D. Dolák [-] , J. Bouček [-] (63. J. Bíba [-] ) , T. Šebek [-] , M. Petr [-] , D. Zelenka [-] , R. Novák [-] , J. Balšánek [-]

Slovan Velvary
J. Měsíček [-] - T. Nosek [-] , J. Ludvík [-] , M. Obrtlík [-] , P. Kovařík [-] - V. Pavlíček [-] , M. Polák [-] (46. M. Doležal [-] ) , T. Tenkl [-] , B. Havel [-] , L. Vopat [-] - M. Müller [-] (46. J. Kalaš [-] )

ŽK: 48. J. Ludvík , 50. M. Doležal , 65. T. Tenkl , 73. M. Obrtlík .
Počet diváků: 202. Rozhodčí: Raplík Lukáš - DRÁBEK Drahoslav, BRYCHTA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

David Podzimek

Expert: Stanislav Mařík
Tip experta: remíza

Čekám vyrovnaný zápas, který skončí nerozhodně.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích