2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2019 17:00

28.kolo, ČFL A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Živanice si vyšláply na Štěchovice, které po skvělé sérii připsaly už třetí prohru v řadě


Branky


19. D. Petrus , 74. L. Polák - 48. M. Novák
16

Východočeská víska Živanice střídá lepší momenty s těmi horšími v průběhu celého jara. Poslední zápas na hřišti Brozan se živanickým ale povedl náramně, na což chtěli navázat doma proti Štěchovicicím. Ty by se naopak rády oklepaly ze dvou proher, které utrpěly shodně doma s Domažlicemi a Vyšehradem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl jedinou branku, do sítě Štěchovic zamířil zkušený Petrus

Během úvodních minut nemuseli brankáři řešit vážnější akci, týmy se pomalu dostávaly do tempa. První vážnější situace přišla až v 19. minutě a hned byla gólová. Živanický Polák se dostal k centru z levé strany a velmi přesně našel hlavu Petruse, který se nemýlil.

 

Další akci si vypracovali hosté a byla téměř tutová, Batka dostal přihrávku za obranu, vyhrál běžecký souboj s Gorolem a dostal se až před Volšíka, kterého však při zakončení trefil. Ve 32. minutě tvrdě pálil Nikodem a orazítkoval tyč štěchovické svatyně. O tři minuty později už domácí slavili, ale před zakončením došlo k faulu na Vašáka, takže branka uznána nebyla. Do konce poločasu si ještě nebezpečné, ale nepřesné zakončení připsal zkušený obránce domácích Košťál.

Rychlé vyrovnání hostům nakonec nepomohlo, výhru na stranu domácího Sokola strhnul Polák

Nástup do druhého poločasu se hostům povedl náramně, ve 48. minutě po autovém vhazování Volešák i se štěstím našel M. Nováka, který dokázal ze své pozice překonat skvělým zakončením Volšíka, bylo tak srovnáno na 1:1. Domácí hru inkasovaný gól rozhodil a hosté se dostávali častěji do zakončení, ale pokusy Lukavského za záda gólmana nemířily.

 

Postupně se Živanice vrátily ke své kombinační hře a dostávaly se znovu do nebezpečných akcí. Svou snahu přetavili hráči Sokola v 74. minutě ve druhý gól, když se za velkým vápnem odhodlal zakončit Polák a zamířil přesně. V závěru se hosté snažili vyrovnat, ale místo šancí museli několikrát bránit velmi nebezpečné protiútoky soupeře. V 88. minutě ještě udržel Vašák naděje skvělým zákrokem při úniku Hundáka, ale ve zbylém čase jeho spoluhráči neuspěli a ze Živanic tak Štěchovice odjíždějí s prádznou.

 

Zdroj: fotbalstechovice.cz (redakčně upraveno)



Sestavy


TJ Sokol Živanice
O. Volšík [-] - R. Gorol [-] , P. Košťál [-] , J. Nikodem [-] (90. J. Gašpar [-] ) , M. Staněk [-] , P. Štěpánek [-] (80. D. Pánek [-] ) , D. Petrus [-] (70. P. Motyčka [-] ) , M. Hundák [-] , M. Buriánek [-] , M. Ptáček [-] , L. Polák [-]

Povltavská Fotbalová Akademie
L. Vašák [-] - M. Švejda [-] , L. Woitek [-] (74. D. Novák [-] ) , P. Nehoda [-] (80. M. Štědronský [-] ) , F. Busta [-] , J. Lukavský [-] , L. Jakobovský [-] , M. Novák [-] , L. Batka [-] , L. Volešák [-] , Š. Těžký [-]

ŽK: 57. P. Štěpánek , 65. M. Staněk - 51. J. Lukavský , 56. L. Woitek , 63. L. Batka , 71. M. Švejda .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Severýn Vojtěch - ULRICH Tomáš, DUJSÍK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

David Podzimek

Expert: Stanislav Mařík
Tip experta: výhra hostů

Štěchovice mají zkušený tým a budou chtít po domácí prohře s Vyšehradem vyhrát.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích