4:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2019 17:00

24.kolo, ČFL A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápy splnily i s nebezpečným Benešovem roli favorita, dařilo se oběma ofenzivám


Branky


2. M. Jelínek , 30. T. Matějka , 49. J. Jelínek , 54. P. Hašek (p.) - 57. D. Pedro , 75. O. Urban
15

Zápy sice na jaře nějaké ty body poztrácely a snížil se jejich náskok na čele, přesto stále vévodí tabulce ČFL. Pod tlakem výsledků pronásledujících týmů však v domácím duelu s Benešovem potřebovaly zabrat, aby měli k dobru na druhý Vyšehrad komfortních 6 bodů. Benešov však do Záp nepřijel pro porážku, ale chtěl překvapit a potvrdit slušnou jarní formu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas v jasné režii domácích, Zápy po něm vedly o dvě branky

Začátek zápasu a v podstatě celý první poločas se vydařil domácímu týmu Záp, naopak Benešov tempu domácích nestačil. Již ve 2. minutě se dostaly Zápy do vedení po gólu kapitána M. Jelínka, který udeřil hlavou na zadní tyči po přetaženém centru z pravé strany. Druhý gól lídra ČFL přidal útočník Matějka po půl hodině hry, když z otočky ve vápně trefil míč volejem nechytatelně za záda Rotbauera.

 

Zbytek poločasu se dohrával s množstvím soubojových situací a marnou snahou Benešova vypracovat si alespoň náznak šance. Do kabin se tak šlo za stavu 2:0 pro domácí, což byl sice příjemný stav, ale také značně nevyzpytatelný, jak praví fotbalová moudrost.

Benešov nakonec zmírnil deklasování a za druhý poločas se Zápům gólově vyrovnal

Zápští fotbalisté však nechtěli ponechat nic náhodě a šlapali do toho naplno i nadále. Nejdříve ve 49. minutě zvýšil na rozdíl tří branek J. Jelínek po krásné indiviuální akce s narážečkou o spoluhráče a následné přesné trefě. O pět minut později v 54. minuty navýšil nadílku Hašek z penalty odpískané za zákrok na Svobodu, což bylo z pohledu benešovských dosti diskutabilní.

 

Benešovští hráči však zbraně nesložili a záhy v 57. minutě po přímém volném kopu a hlavičce Pedra poprvé korigovali. Deset minut poté se však po slovní přestřelce musel poroučet do sprch hostující Azilinon, což asi definitivně zlomilo odpor Benešova. Ten však ale ještě jednou i v deseti dokázal potrestat možná už lehkovážné Zápy a v 75. minutě Urban snížil na konečných 4:2. Učet červených karet pak vyrovnal Putz, který šel v 84. minutě ze hřiště po druhé žluté kartě. To byla poslední zajímavá situace zápasu, který domácí zdárně dovedli do vítězného konce.

 

Zdroj: skbenesov.cz (redakčně upraveno)



Sestavy


SK Zápy
L. Frydrych [-] - T. Matějka [-] (86. M. Macek [-] ) , V. Svoboda [-] (90. . Dos [-] ) , M. Jelínek [-] , P. Putz [-] , J. Jelínek [-] (89. S. Kim [-] ) , . Dias [-] (71. V. Hron [-] ) , T. Fabián [-] , M. Pávek [-] , J. Duben [-] , P. Hašek [-] (76. F. Hakl [-] )

SK Benešov
N. Rotbauer [-] - O. Rataj [-] , Z. Vrňák [-] (46. M. Slanina [-] ) , D. Filip [-] , D. Pedro [-] - A. Lauricella [-] (71. M. Lauricella [-] ) , V. Engelmann [-] , M. Sklenička [-] (46. J. Vosáhlo [-] ) , O. Brokeš [-] (57. O. Urban [-] ) - M. Azilinon [-] , P. Hampl [-]

ŽK: 35. P. Hašek , 78. P. Putz , 83. V. Svoboda - 4. O. Brokeš , 22. Z. Vrňák , 64. M. Slanina , 67. D. Pedro . ČK: 84. P. Putz - 68. M. Azilinon .
Počet diváků: 205. Rozhodčí: ČERNÝ Ondřej - ULRICH Tomáš, MAIELLO Francesco.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

David Podzimek

Expert: Matěj Ptáček
Tip experta: výhra domácích

Pokud to domácí myslí s vítězstvím v soutěži vážně, pak soupeře ze středu tabulky musí na domácím hřišti bezpodmínečně porážet. Benešov bude kousat, ale tři body budou brát Zápy.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích