P. Tvaroha 24. (p.)
1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 16:30

21.kolo, ČFL A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrovice na jaře stále tápe, nedokázala bodovat ani ve třetím zápase proti Štěchovicím


Branky


24. P. Tvaroha (p.) - 21. T. Pavlík , 77. L. Woitek
17

Čtvrté jarní kolo nabídlo utkání, ve kterém si to o body rozdala domácí Dobrovice se Štěchovicemi. Hosté vyrazili na půdu nepříjemného soupeře posilněni s vědomím, že na jaře nenašli přemožitele, naopak domácí chtěli využít výhody svého domácího hřiště a také pozitivní bilance z předešlých vzájemných zápasů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní dějství přineslo po gólu na každé straně

Zpočátku brankáři tolik práce neměli. V 9. minutě neuspěl Miškovský, jehož pokus byl tečován. Podobně dopadl v 17. minutě i Novák. Po neúspěšném pokusu zakončoval Batka rohový kop Volešáka, ale z dobré pozice mířil hlavou pouze do místa, kde čekal Bartoš. Změnu skóre nepřinesl ani hlavičkový pokus Volfa, který mířil těsně nad břevno. Parádní akci si Štěchovice připravily ve 21. minutě, když sice dlouhý centr Švejdy z vlastní poloviny dolétl na hlavu domácího obránce, jenže jeho sklepnutí hlavou na gólmana vystihl Pavlík a přesnou tečí usměrnil balon za jeho záda. Nicméně vedení si hosté dlouho neužili, jen o tři minuty později byl ve vápně faulován Soběslav a trochu přísný pokutový kop proměnil bez problémů Tvaroha. Do kabin tak hráči mířili za stavu 1:1.

Štěchovice potvrdili svou fazónu, Woitek svým dalším gólem připravil Dobrovici o první jarní bod

Druhý poločas odstartoval šancí domácího Osvalda, ale míč nezamířil mezi tyče. Následovala akce hostů, jenže po přihrávce Pavlíka se kanonýr Batka neprosadil. Následoval další pokus Osvalda, jenž v 60. minutě mířil k tyči, ale narazil na pohotový zákrok Kohoutka.

Klíčový moment tak nastal v 77. minutě, kdy se Štěchovice vydaly na rychlý protiútok, který po levé straně táhl střídající Urban. Ten našel velmi přesnou přihrávkou nabíhajícího Woiteka, který Bartoše překonal a poslat hosty do vedení. Pojistit ho mohl v 87. minutě Nehoda, ale Bartoš balon vyrazil. Ačkoliv se hráči Dobrovice snažili o vyrovnání, do nebezpečné situace se přes velmi dobře bránící hosty nedostali a stav se tak už neměnil.

 

Zdroj: fotbalstechovice.cz (redakčně upraveno)



Ohlasy k zápasu


FK Dobrovice
Kapitán Pavel Tvaroha: "Utkání bych charakterizoval jako zápas dvou rozdílných poločasů. Štěchovice určitě do zápasu vstoupily lépe než my, byly aktivnější a výsledkem jim bylo vedení, které jsme jim darovali při špatné malé domů. Z penalty jsme naštěstí brzy srovnali a začali se zlepšovat. Druhá půle, troufám si tvrdit, byla v naší režii. Nicméně jak to tak bývá, hosté po výborně sehraném brejku šli do vedení, které udrželi až do konce, když několik velmi dobrých zákroků předvedl jejich gólman. Mrzí mě, že zatím nedokážeme prodat kvalitu našeho kádru a chuť sebevědomě hrát, která je vidět v tréninku. Musíme hodně věcí zlepšit, abychom konečně začali vyhrávat."

Povltavská Fotbalová Akademie
Kapitán Michal Švejda: "Odehráli jsme zápas proti týmu, o kterém jsme věděli, že doma body neztrácí. Zápas občas postrádal kvalitu díky nerovnému terénu. V prvním poločase domácí nejvíce hrozili ze standardních situací. Po nedorozumění obránce s gólmanem, které zužitkoval Tomáš Pavlík, jsme šli do vedení. To nám dlouho nevydrželo, jelikož jsme faulovali ve vápně a následně Dobrovice proměnila penaltu. Ve druhém poločase domáci tlak nevyužili, naopak my jsme z krásného protiútoku dali branku na 2:1. V závěrečné 15minutovce jsme přestáli nápor centrů a šancí domácích a odvezli si tak cenné 3 body."



Sestavy


FK Dobrovice
O. Bartoš [-] - O. Soběslav [-] , M. Volf [-] (82. M. Žižka [-] ) , J. Novák [-] (58. L. Kühnel [-] ) , P. Bernát [-] (69. J. Sodoma [-] ) , T. Osvald [-] , R. Žaloudek [-] , J. Petlička [-] (60. T. Valenta [-] ) , P. Tvaroha [-] , M. Routek [-] , D. Miškovský [-] (58. M. Petrlák [-] )

Povltavská Fotbalová Akademie
Š. Kohoutek [-] - M. Švejda [-] , L. Woitek [-] , L. Jakobovský [-] , F. Busta [-] , M. Novák [-] (61. P. Nehoda [-] ) , L. Batka [-] (89. V. Hašek [-] ) , M. Štědronský [-] , L. Volešák [-] (86. D. Novák [-] ) , T. Pavlík [-] , J. Lukavský [-] (71. Š. Urban [-] )

ŽK: 42. D. Miškovský , 61. M. Volf , 64. M. Routek - 30. L. Jakobovský , 40. J. Lukavský .
Hráči zápasu: L. Woitek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Klupák Petr - TEUBER Ivan, KRUPKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Podzimek

Expert: Nicolas Rotbauer
Tip experta: výhra hostů

Štěchovice budou pokračovat v dobrých výkonech a vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra hostů