1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 10:15

21.kolo, ČFL A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola gól nepřinesl, Vltavín uhájil proti lídrovi ze Záp domácí tvrz alespoň na penalty


Branky


17

Hned 21. kolo přineslo souboj vedoucího celku Záp s dotírajícím Vltavínem, který dokázal stáhnout manko během úvodních třech jarních kol na 5 bodů. Úkoly pro oba týmy byly tedy jasné - domácí Lokáda se chtěla přiblížit konkurentovi na dostřel, Zápy naopak chtěly bodový náskok získat zpět.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stoprocentní příležitosti na obou stranách gól nepřinesly, excelovali brankáři

Utkání aktuálně nejlepších celků podle postavení v tabulce začali aktivněji domácí. Hrozili zejména akcemi a centry z pravé strany, ale ani jeden ze závarů po těchto příležitostech gólem neskončil. Nejblíže měli ke gólu po teči jednoho ze zápských hráčů, po jehož zásahu se rozeznělo břevno branky Frydrycha. Odpověď na sebe nenechala dlouho čekat a Zápy využili zaváhání středu obrany vltavínských a z čista jasna se naprosto osamocen před Koblencem zjevil Jukl, ale brankáře nepřekonal. Ten poté kryl i podobně nebezpečnou dorážku Záp. Vltavín krizové chvíle ustál a ke konci poločasu si opět vypracoval velké šance, ale Veselý si sám před Frydrychem dvakrát neporadil. Šancí bylo dost, ale přesto odhadem pětistovka divků gól neviděla.

Ani další šance nedokázali hráči proměnit, šlágr skončil bez gólů

Druhý poločas začali oproti tomu prvnímu aktivněji hosté a domácí Lokádu na pár minut zamknuli v obranném pásmu. Žádné zásadní ohrožení z toho ale nebylo, a tak to byla opět holešovická skvadra, která měla blízko gólu, jenže Veselému opět nebylo přáno. Poté měl gól na špicce kopačky vltavínský Hovorka, ale ať se natahoval jak nejvíce mohl, míč už nestihl usměrnit do brány a ten tak jen olízl vnější část levé tyče Frydrychovy branky. Zápy uměly také zahrozit a po jedné standartce nadělal míč ve vápně Vltavínu velké nesnáze domácím borcům, ale ti jej nakonec odkopli do bezpečí.

Na obou týmech bylo znát, že prohrát nechtějí, ale zároveň touží po vítězství, takže se až do konce hrál otevřený fotbal. Branku nepřinesla ani závěrečný závar po dlouhém autu kapitána domácích Uvíry, a tak šlágr musely rozhodnout až pokutové kopy.

Zápy pohrdly matchballem a štěstí se nakonec stočilo k Vltavínu

Penaltový rozstřel začaly hostující Zápy a ž do 4. série se nemýlily. Zato Vltavín hned první penaltu nedal, Tichého vychytal skvělý Frydrych. Nutno podotknout, že golmani byli blízko i při dalších ne úplně přesvědčívých pokusech hráčů. Nakonec však druhá neproměněná penalta přišla až z kopačky pátého zápského exekutora Fabiána, Koblenc vrátil svůj tým do hry. Po oboustranně úspěšné sérii šesté přišla rozhodující sedmá, ve které zklamal hostující ???, kdežto střídající Zoubek domácím přisoudil bonusový druhý bod. 



Ohlasy k zápasu


FK Loko Vltavín
Obránce Dominik Tichý: "Z mého pohledu skvělý, férový zápas. V první půli se hrálo nahoru dolu a mohlo to být klidně 4:2. Druhou půli jsme už Zápy skoro k ničemu nepustili, naopak jsme mohli minimálně 2 góly dát. Vzhledem k vývoji nás určitě mrzí, že jsme nevyhráli. Ale aspoň máme druhý bod za penalty."

SK Zápy
Kapitán Martin Jelínek: "Utkání jsme možná začali až zbytečně nervózně a soupeř si do 30. minuty vypracoval hodně brankových situací. Postupem času jsme zlepšili pohyb a dostali se i do dvou stoprocentních šancí, které bohužel Koblenc skvěle zneškodnil. Druhý poločas byl už vyrovnanější a šance byly opět na obou stranách. Bod bereme, ale je škoda toho druhého z penalt. Penalty jsou loterie a my bohužel neproměnili při rozstřelu matchball. Myslím si, že divák, který dorazil na utkání, se rozhodně nenudil. Na obou stranách vynikali hlavně golmani, jen proto nakonec branka v řádné hrací době nepadla."



Sestavy


FK Loko Vltavín
O. Koblenc [-] - D. Tichý [-] , D. Podzimek [-] , L. Láncz [-] (78. D. Zoubek [-] ) , O. Šípek [-] (58. F. Mysliveček [-] ) , M. Uvíra [-] , M. Hovorka [-] , L. Veselý [-] , B. Abena [-] , T. Rada [-] , V. Valíček [-] (87. J. Pouzar [-] )

SK Zápy
L. Frydrych [-] - R. Jukl [-] (58. M. Macek [-] ) , . Dias [-] (46. T. Matějka [-] ) , V. Svoboda [-] , P. Putz [-] (46. T. Fabián [-] ) , J. Eliáš [-] , V. Hron [-] , F. Hakl [-] (30. J. Jelínek [-] ) , M. Jelínek [-] , M. Pávek [-] , P. Hašek [-]

ŽK: 34. D. Tichý , 38. M. Hovorka - 20. M. Jelínek , 90. L. Frydrych .
Hráči zápasu: O. Koblenc - L. Frydrych .
Počet diváků: 512. Rozhodčí: Pastyřík Vladimír - MUDRA Zdeněk, ŠAFRÁNKOVÁ Nikola.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Podzimek

Expert: Nicolas Rotbauer
Tip experta: výhra domácích

Souboj, který by nám mohl napovědět, jak se bude vyvíjet souboj o postup. Řekl bych, že vyhraje Vltavín, nejenom kvůli domácímu prostředí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích