J. Dryk 60.
1:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2019 17:00

22.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Sušice se dostává do nepříjemné situace


Branky


6

Derby mezi Sušicí a Dlouhou Vsí přineslo utkání 22. kola okresního přeboru. Dlouhá Ves v posledním vzájemném utkání porazila Sušici doma až na pokutové kopy a čekalo se, že ani tento zápas nebude jednoznačný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kulhánek a Hubený= 2 branky hostů

Úvod zápasu byl velmi opatrný od obou týmů. Vzájemné oťukávání na půli hřiště nepřinášelo šance a ani pohledný fotbal. Zápas dospěl skutečně bez střely na branku až do 23. minuty, kdy byl faulován František Blažek. Ke standartní situaci se postavil Martin Kulhánek, který svou střelou nachytal brankáře Stupku a hosté vedli 0:1. O deset minut později přišla podobná situace. Hosté zahrávali standartku z levé strany. Ke standartce se postavil Hubený, který zakroutil do vápna balon, který proskákal až do branky. Branka byla připsána Trčanovi - nutno poznamenat, že standartce předcházel odmávaný ofsajd, na který rozhodčí p. Sedlmaier nepochopitelně nereagoval. Do kabin se tak šlo za stavu 0:2 pro hosty.

Kontaktní branka domácím nepomohla

Ve druhé půli začala Sušice aktivněji a dostávala se do prvních šancí. Jednu měl na kopačce z kraje druhé půle Dominik Vašák, jehož střela byla zblokována. Další šanci měl Martin Kramár, který opět se snažil větrat hostující obranu. V 60. minutě vstřelil kontaktní branku Jakub Dryk a vykřesal domácím naději. O deset minut později hostující stoper odkopl míč, hostující útočník Švec se podle pomezního vracel z ofsajdu - pomezní zvedá ofsajd. Rozhočí opět nereaguje a hosté zvyšují na 1:3. Prosadil se Stanislav Valvoda. Nepochopitelný moment pro všechny diváky. Sušice upla všechny síly do útoku a hosté později přidali ještě jednu branku a zvítězili v derby v Sušici 1:4.



Sestavy


TJ Sušice B
L. Stupka [-] - D. Vašák [-] , J. Chudý [-] (78. V. Kojzar [-] ) , F. Jána [-] (75. T. Míka [-] ) , J. Dryk [-] , M. Kramár [-] , F. Vítovec [-] , P. Hubáček [-] , P. Hubáček [-] , L. Blažek [-] , V. Klíma [-]

TJ Tatran Dlouhá Ves
R. Hanzl [-] - P. Trčan [-] , V. Příhoda [-] , M. Kulhánek [-] , P. Švec [-] , J. Hubený [-] , F. Blažek [-] , J. Mirvald [-] (83. D. Jaroš [-] ) , P. Sperl [-] , S. Valvoda [-] (56. P. Švec [-] ) , O. Goby [-]

ŽK: 55. J. Dryk , 70. P. Hubáček , 85. P. Hubáček - 68. O. Goby , 90. D. Jaroš .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Sedlmaier Miroslav - DOLLANSKÝ Jindřich (N), BENEŠ Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Patrik Hubáček

Expert: Patrik Hubáček
Tip experta: výhra domácích

Dalším tahákem je jistě derby mezi Sušicí a Dlouhou Vsí. V jaké sestavě nastoupí domácí, bude myslím, klíčová otázka celého zápasu. Podle mého domácí utkání zvládnou a ještě zabojují o záchranu.

Administrátor klubu, Hráč - TJ Sokol Hradešice | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích