Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2019 17:00

21.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budětice porazily Chudenice a drží se v horních patrech tabulky


5

Čekal se vyrovnaný zápas, který může rozhodnout i jedna branka, ale proti všem předpokladům šli hráči Budětic, kteří v Chudenicích doslova excelovali v útočné fázi a nastříleli 5 branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mimořádně povedená první půle pro hosty

Do zápasu obě mužstva nastupovala sice se stejným cílem, ale v opačných pozicích. Chudenice, pokud se chtějí zachránit, musí bodovat. Jenže začátek snů měli hosté. V 1. minutě se po rohu mířeného dovnitř brány trefil na zadní tyči V. Hozman. 0.1. Již o čtyři minuty později se výstavní trefou prosadil M. Kratochvíl a započal tím svůj fakt velký zápas. V 30. minutě přišel dlouhý aut R. Melky, na jehož konci stál opět M. Kratochvíl. Tentokrát sice se štěstím a smolném odkopu domácích, ale i tak 0:3. Domácí zahrozili dvakrát. Jednou po rohu V. Fremuth mířil hlavou těsně nad a v závěru J. Soupír z těžkého úhlu sice trefil bránu, jenže gólman Budětic byl připravený a svůj tým podržel. Naopak dvě minuty před koncem šli hosté do brejku. Kapitán Budětic R. Melka v dobré pozici k zakončení a sám na gólmana, dal přednost přihrávce V. Hozmanovi a ten si poradil zkušeně. Střelou k levé tyči gólmana P. Bejma. 0:4.

 

 

Domácí se nedostali do zápasu a hosté si výsledek zkušeně pohlídali

Druhý poločas již byl o menším počtu proměněných šancí. O to více přibylo tvrdých zákroků domácích hráčů, kteří byli za zápas trestáni celkem pěti kartami. V 58. minutě se domácí dočkali korekce. J. Soupír zakončoval z hranice penalty a brankář J. Vinter ještě začaroval a šanci zneškodnil. Po následné dorážce ale dočaroval, neboť obránci Budětic jen sledovali, jak si brankář s přesilou poradí. Neporadil si a ani nemohl. M. Stryczeczek snižuje na 1:4. V 63. minutě přišla další velká chvíle budětického M. Kratochvíla. Svým důrazem se dostal do šance, kterou levou nohou proměnil. 1:5. Patnáct minut před koncem se kopala penalta. J. Sekyra v zápase několikrát zabránil brance jako pomyslný druhý gólman. Tentokrát však ruka při obraném zákroku JS nebyla na místě a kopala se penalta.  S penaltou si ale budětický brankář poradil a skóre se tak již neměnilo. Ale mohlo. Dvakrát sami na chudenického gólmana postupovali V. Korda a také M. Krippel, ovšem bez gólového zakončení.



Sestavy


TJ Sokol Chudenice
P. Bejm [-] - P. Vachtl [-] (37. M. Majer [-] ) - J. Stingl [-] , J. Soupír [-] (47. L. Zoubek [-] ) - J. Soupír [-] (80. M. Ježek [-] ) - P. Kadlec [-] (56. T. Baxa [-] ) , M. Stryczek [-] , J. Rupert [-] , M. Kraus [-] , F. Bříza [-] , V. Fremuth [-]

FK Budětice 2012
J. Vinter [-] - V. Hozman [-] , P. Miroš [-] (46. M. Kripel [-] ) , Z. Frančík [-] (46. M. Miroš [-] ) , M. Kratochvíl [-] (69. V. Korda [-] ) , J. Sekyra [-] , R. Melka [-] , J. Josefík [-] , M. Paroubek [-] (46. M. Štěch [-] ) , D. Hlavin [-] , L. Fiala [-]

ŽK: 36. J. Soupír , 40. J. Stingl , 51. V. Fremuth , 55. P. Kadlec , 73. M. Kraus , 84. T. Baxa , 86. M. Majer - 27. M. Paroubek .
Místo: Chudenice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Petrželková Kateřina - GÖTTINGER Kamil (N), PODLEŠÁK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu, Hráč - TJ Sokol Hradešice | Plzeňský | Klatovy

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích