3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2019 16:00

17.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další z řad derby vyhrály Hradešice


Branky


5

Jedno z dalších derby celého okresního přeboru se odehrálo v Hradešicích, kde se domácí tým utkal s Malým Borem

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lepší vstup měli hosté

Do utkání vstoupili domácí až příliš opatrně a hosté měli v úvodu mírnou herní převahu, ovšem bez jakéhokoliv náznaku zakončení. Celkově se nehrál příliš pohledný fotbal, za což samozřejmě také může nerovný terén na hřišti v Hradešicích. Gólových příležitostí první poločas moc nenabídl a hrálo se především uprostřed hřiště .Domácí se postupem času přece jen začali více prosazovat, z čehož pramenily náznaky šancí a standardní situace a po jednom rohovém kopu se také ujali vedení, kdy se dorážkou prosadil Michal Buchta.

 

 

 

 

 

 

Druhý poločas nezačali hosté dobře a po zákroku na pronikajícího domácího hráče musel již ve 49.min předčasně do sprch hostující D. Šipla. Domácí získali herní převahu a po dalším rohovém kopu zvýšil vedení klasický hlavičkář Tomáš Nováček. Hosté nestíhali a často se dopouštěli faulů. Další branku přidali domácí z VPK, kdy nachytal hostujícího brankáře pěknou střelou Lukáš Šmrha. Pak už se zápas jen dohrával, domácí polevili a dali tak šanci hostujícímu týmu trochu korigovat výsledek, ale ti si již žádnou brankovou příležitost nevypracovali, a tak odjíždějí z Hradešic bez bodového zisku.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hradešice
Trenér František Melka: Dnes jsme nebyli v kompletní sestavě a bylo to na začátku zápasu znát. Oproti jiným utkáním jsme nepodali tak kvalitní herní výkon, ale byli jsme paradoxně produktivní v zakončení. Musím pochválit obrannou činnost týmu. Po přesunech na jednotlivých postech jsme inkasovali jen tři branky ve třech zápasech a to je určitě posun k lepšímu. Teď být ještě tak produktivní jako jsme byli v sobotu a můžeme být spokojeni. Další víkend zajíždíme do Strážova, kde bude určitě kvalitní pažit, což by nám mělo vyhovovat a samozřejmě můžeme hrát bez jakéhokoliv tlaku. Tak uvidíme, jestli se nám povede nějaký bod přivézt.




Sestavy


TJ Sokol Hradešice
K. Korytář [-] - P. Melka [-] , M. Melka [-] (74. M. Kodýtek [-] ) , L. Zdichynec [-] , M. Buchta [-] - T. Nováček [-] , F. Melka [-] , L. Šmrha [-] (74. P. Říha [-] ) , V. Panuška [-] (85. H. Bejvl [-] ) - V. Metlička [-] (63. T. Soukup [-] ) , P. Arnošt [-] -

TJ Sokol Malý Bor
F. Chodl [-] - M. Šipla [-] , K. Jára [-] , I. Cotiga [-] (72. V. Melka [-] ) , M. Polena [-] (81. M. Kopáček [-] ) , V. Petřík [-] (76. R. Hlaváč [-] ) , M. Hlaváč [-] , J. Němec [-] , L. Trubač [-] , D. Šipla [-] , M. Sládek [-]

ŽK: 31. F. Melka , 60. P. Melka - 31. D. Šipla , 86. M. Sládek . ČK: 49. D. Šipla .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Bala Petr - BUCHTA Jaroslav (N), KODÝDEK Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích