4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 17:00

25.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Planá proti černošínským udeřila hned čtyřikrát


Branky


9. J. Pešta , 39. F. Peklo , 66. J. Pešta , 87. F. Peklo
0

Sobotní utkání Plané s Černošínem velmi ovlivnilo nepříznivé počasí obrovským vedrem. Dělali se větší chyby, síly odcházely dříve, vyčerpání bylo větší a motivace a chť do hry, byla počasím, ale i koncem sezóny velmi snížená. Planá ale stejně svou roli favorita potvrdila a proti žádnému černošínskému zásahu udeřila hned čtyřikrát. I když oběma celkům asi už o moc nejde, Planá body beztak ve hře o třetí místo jistě pomohou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání už v pomalejším tempu začalo a od toho se už neustupovalo. Oba celky velmi svíralo velmi nepříjemné vedro. Dělalo se hodně chyb a utkání se spíše už od začátku dohrávalo, což z velké čáasti mohl zapříčinit už blížící se konec sezóny. Nejvíce ale utkání ovlivnily chyby hostujícího brankáře, který dvakrát v první půli doslova namazal útočícímu soupeři a ten toho dvakrát využil. Nejprve se v deváté minutě trefil Pešta a v devětatřicté poté i Peklo. A za tohoto stavu se poté odcházelo i do šaten.

Ve druhé polovině utkání se herní styl opět neměnil a stále se pouze dohrávalo. Oba domácí útočníci, Peklo s Peštou, ještě přidali po jednom gólu a bylo definitivně rozhodnuto. Domácí si tak v poklidu došli pro další tři body a upevnili si tak jedno kolo před koncem své třetí místo. 



Ohlasy k zápasu


FK Planá
Roman Sovka (FK Planá): Myslím, že to byla naše zasloužená výhra. Bylo to průměrné utkání, které ovlivnilo velké vedro, díky kterému to bylo velmi náročné. Více bych to asi ani nehodnotil.




Sestavy


FK Planá
R. Švarcbek [-] - F. Šatra [-] , V. Lafata [-] , P. Bernas [-] , L. Švejda [-] - T. Mikač [-] , J. Kopča [-] , P. Brožíček [-] , T. Tonka [-] - F. Peklo [-] , J. Pešta [-]


ŽK: 37. F. Šatra .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.