Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 17:00

24.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nejšťastnější los připadl tentokráte Plané, ta zdolala Jiskru s čistým kontem


Branky


0

Jak jsem zmínil již v nadpisu. Nejšťastnější tým byla díky losu čtyřiadvacátého kola třetí Planá, kterou vítr zavál na hřiště poslední Třemešné. Planá hrála v naprosté pohodě a v klidu si ohlídala vítězství. Do utkání zdaleka nedala vše, ale soupeře stejně k ničemu nepustila a jistě ještě pošetřila mnoho sil na udržení si svého třetího místa ve zbývajících dvou kolech. Nakonec si z Třemešné odváží vítězství v poměru 6:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tentokrát zkrátka pro Planou nebylo, co řešit. Do utkání ani nenastoupila se vším odhodláním, protože asi vycítila, že dnes to bude mít velmi snadné i za polovičného nasazení. Už brzy se dostala do vedení a to už si po celý zbytek utkání snadno udržela. To se není, co divit, soupeře ani tak k ničemu nepouštěla a pohodlně akorát navyšovala skóre. Do konce půle se trefila ještě čtyřikrát a za stavu 5:0 si zahráli i hráči, kteří často šance nedostávají, jako například hostující trenér Sovka. 

 

Druhý poločasu už se nesl pouze v duchu dohrávání. Ani pPlaná už neměla chuť své vedení navyšovat a netoužila po tom, lámat v Třemešné ke konci sezóny nějaké rekordy. Do konce utkání už nakonec přidala pouze jeden zásah a tím defeinitivně uzavřela gólové hody tohoto utkání. Z Třemešné si tak nakonec odváží tři body za velmi snadné a pohodové vítězství a mnoho sil do posledních dvou utkání.



Ohlasy k zápasu



FK Planá
Roman Sovka (FK Pláná A): Jiskra je v tabulce poslední a byl to jednoznačně nejhorší tým, proti kterému jsme hráli. Do hry jsem se dostal i já, což ostatně svědčí o všem. Pro nás to bylo jednoznačně pohodové vítězství.



Sestavy



FK Planá
R. Švarcbek [-] - F. Šatra [-] , L. Švejda [-] , P. Bernas [-] , D. Sovka [-] - D. Sovka [-] , D. Kloužek [-] , D. Kristín [-] , P. Brožíček [-] - J. Pešta [-] , V. Lafata [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.