Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2019 16:30

14.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouty B urvaly bod v poslední minutě


Branky


10

Atraktivní podívaná v Koutech přinesla remízu 3:3 místního rezervního týmu proti Třebenicím 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

V posledním hracím kole přivítaly Kouty B na svém hřišti Horácký klub Třebenice, které v minulém kole pouze zremizovaly z Dukovany B 2:2. Naopak Kouty B chtěly odčinit debakl ze hřiště Myslibořic v poměru 8:1. Souboj dvou týmů ze středu tabulky, tak už měl zozhodnout jen o konečném pořadí. Podzimní měření sil skončilo nečekanou výhrou Koutů 4:2. Za velmi slunečného až téměř dusného dne vstoupily oba týmy nebojácně a určitě chtěly předvést přítomným fanouškům tu nejlepší fotbalovou podívanou. Samozřejmě že si domácí fandové představovali začátek mnohem lepší. Domácí toužili vstřelit branku, která by je určitě nakopla a nebýt dobře chytajícího Aleše Nykla. Když už se zdálo, že ani jeden tým gól nevstřelí, přišli v závěru poločasu dva gólové momenty. Nejprve rozjásal asi 45 domácích fanoušků Marek Dočkal ve 41. minutě - 0:1. Jenže hosté nic nezabalili a ve 44. minutě vyrovnal hostující kanonýr Miroslav Furiš - 1:1.

Domácí v závěru vyrovnali

Druhý poločas začal ale lépe pro hosty, které poslal v 60. minutě poprvé do vedení Jaroslav Jaroš - 1:2. Domácí ale zabojovali a dokázali v 68. minutě vyrovnat na 2:2 opět Markem Dočkalem. Ale to nebylo stále vše a v 80. minutě vrátil vedení hostů druhý Třebenický kanonýr Tomáš Ondráček - 2:3. Když už se zdálo že si hosté odvezou všechny body dostal se ke slovu v poslední minutě Vít Navrátil a srovnal na konečných 3:3.



Ohlasy k zápasu



Horácký klub Třebenice
Hrbáček Ladislav, trenér: V posledním zápase sezóny se hrál bezstarostný zápas se zaslouženou dělbou bodů.



Sestavy


SK Kouty B
S. Kratochvíl [-] - Š. Janíček [-] (81. T. Pačinek [-] ) , P. Dočekal [-] , T. Nováček [-] (86. F. Neuman [-] ) , V. Navrátil [-] , M. Semrád [-] , T. Štveráček [-] , D. Navrkal [-] , M. Smejkal [-] (66. R. Komínek [-] ) , M. Dočekal [-] (75. L. Diviš [-] ) , M. Poříz [-]

Horácký klub Třebenice
A. Nykl [-] - P. Palát [-] (81. S. Jenerál [-] ) , P. Vrbka [-] , M. Furiš [-] (85. V. Fiala [-] ) , J. Fiala [-] , J. Bárta [-] , T. Ondráček [-] , J. Jaroš [-] , M. Machát [-] , L. Hnízdil [-] , M. Ondráček [-]

ŽK: 64. T. Štveráček .
Hráči zápasu: M. Dočekal - J. Jaroš .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: RYGL Antonín - BRABEC Aleš, KOUKAL František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Zlatí Kozlíci. :)

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Štěpán Dvořák
Tip experta: výhra domácích

Opět nemůžu jinak než zvolit domácí tým. Třebenice se trápí a Kouty toho umí využít.