2:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.06.2019 16:30

26.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Třebenicích se body dělily


Branky


10

Třebenice se rozloučily s domácími fanoušky remízou 2:2 proti rezervě Dukovan 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli dvakrát do vedení

V předposledním hracím kole přivítaly Třebenice Dukovany B, které prožily domácí smolný zápas proti Myslibořicím, když ještě necelou půlhodinu před koncem vedly 2:0. Podzimní měření sil skončilo přesvědčivou výhrou třebnic v poměru 5:2. Víkendové zápasy se odehrávaly za velmi příjemného a fotbalového počasí. Zápas v Třebenicích nebyl vyjímkou. Už v 3. minutě kapituloval jako první hostující gólman Marek Křišťál , kterého překonal domácí kanonýr Tomáš Ondráček a tím poslal domácí barvy za jásotu domácích fanoušků do vedení - 1:0. Ve 26. minutě pak ale vyrovnal na 1:1. Hosté pak vyrovnali hru, ale skóre do konce poločasu ještě dokázal změnit ve 39. minutě ze značky pokutového kopu svou druhou brankou v zápase a dvacátoudevátouv sezóně Tomáš Ondráček - 2:1. Dukovany B tak měly v kabině hodně o čem přemýšlet, aby udrželi naději na bodový zisk. Přesto před oběma aktéry zbývala ještě druhá půle, takže nebylo ještě zdaleka nic rozhodnuto. 

Hosté dokázali vyrovnat

 

Ve druhé půli domácí udržovali slibně rozehraný zápas až do 74. minuty, kdy se podařilo hostům zásluhou též dvougólového střelce Františka Smyslitele vyrovnat na 2:2. Po této brance se vkrádala na domácí kopačky nervozita, což nakonec mohlo domácí mrzet. Ale zápas nakone skončil dělbou bodů. 



Ohlasy k zápasu



SFK Dukovany 2001 B
Pislcajt Petr, hráč: Do Třebenic jsme odjeli v jedenácti hráčích s tím že budeme maximálně bránit.Sice domácí vedli od druhé minuty 1:0 ale nám se podařilo srovnat.Potom Třebenice proměnili pokutoví kop a poločas tak vyhráli 2:1.Ve druhé půli jsme v některých částech byli i lepší a také se nám podařilo opět vyrovnat.Třebeniční už toho moc nepředvedli a nakonec byli rádi za remízu,když jsme zahodili dvě dobré šance.



Sestavy


Horácký klub Třebenice
V. Palát [-] - P. Vrbka [-] , M. Furiš [-] , J. Fiala [-] , J. Bárta [-] , T. Ondráček [-] , J. Jaroš [-] , M. Machát [-] , M. Ondráček [-] , M. Ondráček [-] , L. Buchal [-]

SFK Dukovany 2001 B
M. Křišťál [-] - J. Kuchařík [-] , M. Blatný [-] , O. Horák [-] , P. Pislcajt [-] , P. Jílek [-] , F. Smysitel [-] , M. Fojtášek [-] , M. Jelínek [-] , L. Traxler [-] , P. Blažek [-]

ŽK: 49. J. Bárta , 73. M. Furiš - 39. P. Pislcajt .
Hráči zápasu: T. Ondráček - F. Smysitel .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: HOLÝ Petr - CEJPEK Radek (N), HRBÁČEK Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Vlastimil Němec
Tip experta: výhra domácích

Třebenice hrají dobrý fotbal založený na brejcích, kde útočné duo Ondráček Furiš rozhodnou.