Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2019 16:30

24.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koněšín slavil proti Koutům B důležitou výhru


11

Další krůček do postupové mozaiky udělali fotbalisté Koněšína v domácím zápase proti rezervě Koutů 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o dva góly lepší

Na půdu vedoucího týmu soutěže z Koněšína přijely Kouty B, které v minulém kole přejel Studenec snadno 4:0. Koněšín naopak podlehl rezervě Dukovanů 4:3 a náskok na druhé Myslibořice se smrsknul na pouhé tři body. Na podzim se radovaly z výhry Kouty B 1:0. Víkendové zápasy se odehrávaly za skvělého fotbalového počasí a zápas v Koněšíně nebyl vyjímkou. Utkání přilákalo do ochozů asi osmdesát natěšených diváků A domácí také vstoupili do zápasu skvěle, jak už to u nich bývávalo zvykem. Ve 21. minutě šli také zásluhou Radima Baďury do vedení 1:0. Domácí fanoušci poté očekávali další góly v hostující sítí, ale přes mnoho šancí byli nakonec byli rádi, že přidali alespoň jednu branku. K jejich štěstí tak ve 41. minutě přidal další branku Ondřej Šibůrek , jehož gól tak mohl uklidnit domácí borce do druhé půle. Hosté ale nechtěli ještě složit zbraně. 

Domácí si výhru pohlídali

Také ve druhé polovině ale byla převaha na domácí straně. Vycházeli ze zabezpečené obrany a v 51. minutě se přihlásil ke slovu domácí Tomáš Kratochvíl , kterého branka na 3:0 už znamenala téměř rozhodnutý výsledek. Domácí tým tak v pohodě kráčel k další výhře a hned v 53. minutě opět Tomáš Kratochvíl zvyšoval na 4:0. Poté domácí polevili a mechali hosty alespoň snížit. Nejprve v 68. minutě Vítem Navrátilem a na konečných 4:2 pak  pečeti v 87. minutě Tomáš Pačinek. 



Ohlasy k zápasu


TJ Koněšín
Dvořák Štěpán, hráč: Zápas byl po celou dobu v naší režii, jen díky marnosti v zakončení se neodcházelo o poločase do kabin za stavu 5:0. Ikdyž jsme měli zápas pod kontrolou tak v krátkých hluchých místech hosté semtam zahrozili a ve druhém poločase i dokonce dokázali dvakrát skórovat. Odehrál se zápas s pěknými akcemi ve kterém bereme zaslouženě všechny tři body.




Sestavy


TJ Koněšín
M. Hůlka [-] - M. Pokorný [-] , T. Konečný [-] , M. Netrda [-] , Š. Dvořák [-] (83. V. Konečný [-] ) , D. Dvořák [-] (60. M. Ševčík [-] ) , R. Badura [-] , O. Šibůrek [-] , J. Pospíšil [-] (65. M. Loukota [-] ) , P. Zahradníček [-] , D. Pokorný [-]

SK Kouty B
S. Kratochvíl [-] - L. Neuwirth [-] , Š. Janíček [-] (55. J. Chaloupka [-] ) , V. Navrátil [-] , A. Dočekal [-] (46. T. Štveráček [-] ) , R. Komínek [-] , R. Caha [-] (73. T. Pačinek [-] ) , M. Smejkal [-] (79. F. Neuman [-] ) , P. Dočekal [-] , M. Poříz [-] (75. L. Diviš [-] ) , R. Veselý [-]

Hráči zápasu: T. Konečný - R. Komínek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: SVOBODA Libor - DUFEK Luboš (N), SEIFER Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Kouty do toho.

Radim Procházka

Expert: Štěpán Janíček
Tip experta: remíza

Kouty minulé kolo jasně vyhráli nad Studencem a budou chtít na toto vítězství bodově navázat i v Koněšíně.