Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2019 15:00

23.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebenice vezou z Jakubova výhru


Branky


12

Fotbalisté Jakubova si v zápase s Třebenicemi připsali další porážku a pomalu balí kufry do pralesní ligy

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté otočili vývoj první půle

Do Jakubova přijely fotbalisté Třebenic. Jakubov potřebujie sbírat body jako sůl a mnoho kol jim už na to také nezbývá. Třebenice naopak můžou hrát v naprostém klidu a můžou bojovat maximálně o co nejlepší umístění. Na podzim si Třebenice s chutí zastřílely, když porazily Jakubov jasně 7:2. Do Jakubova přijely Třebenice a domácí pokud chtěli pomýšlet na možnost záchrany, potřebovali po 4 porážkách v řadě konečně zabrat a pokusit se urvat všechny body. Začátek zápasu jim dal jistou naději, když se po pěkné kombinační akci prosadil hezkou střelou Novák.Hrál  se oboustraně pěkný, kombinační fotbal, bez zbytečných faulů a průtahů. Hosté se ukazovali jako velmi dobře organizovaný tým s nebezpečnými protiútoky. Z jednoho takového protiůtoku taky brzy vytrovnali. Když se pak v  minutě domácím zranil Novák a musel odstoupit, začla se nad Jakubovem zatahovat mračna. Doslova i obrazně. Hosté do poločasu strhli na svoji stranu vedení  a do kabin se tak šlo za stavu 1:2 z pohledu domácích. 

Hosté ještě skóre navýšili

Domácí se v kabině povzbudili a do druhého poločasu šli s touhou zvrátit výsledek, ale jejich plány vzali zakrátko za své, když se jim v 55 minutě zranil další střední záložník Říha a musel střídat. Od té doby hosté už víceméně v pohodě kontrolovali průběh utkání a postupně navýšili své vedení až na 1:4 z pohledu domácích. V závěru už jen výsledek korigoval střelou z přímého kopu Tržil a stanovil tak konečný výsledek 2:4.



Ohlasy k zápasu


Družstevník Jakubov
Pospíchal Tomáš, trenér: Hrál se oboustraně pěkný, kombinační fotbal, bez zbytečných faulů a průtahů. Hosté se ukazovali jako velmi dobře organizovaný tým s nebezpečnými protiútoky.




Sestavy


Družstevník Jakubov
M. Klíma [-] - J. Dostál [-] - P. Dvořák [-] , J. Novák [-] (26. T. Tržil [-] ) - M. Chalupa [-] , M. Částek [-] , L. Branč [-] , T. Kosmák [-] , J. Vrbka [-] , R. Říha [-] (60. D. Souček [-] ) , T. Andrejkovič [-]

Horácký klub Třebenice
M. Svoboda [-] - P. Vrbka [-] , M. Furiš [-] (87. V. Fiala [-] ) , J. Fiala [-] , J. Bárta [-] , T. Ondráček [-] , J. Jaroš [-] , M. Machát [-] , M. Kárník [-] , M. Ondráček [-] , L. Buchal [-]

ŽK: 80. J. Vrbka - 81. T. Ondráček .
Hráči zápasu: T. Ondráček .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KALINA Oldřich - KOŠÁK František (N), SVOBODA Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Pavel Hrůza
Tip experta: remíza

Jakubov nemá špatný tým na to že je na posledním místě tabulky, pár zápasů se jim povedlo a věřím že doma Třebenice pěkně potrápí.