Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2019 16:30

22.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koněšínský Ondřej Šibůrek zničil Rapotice B


13

Koněšín se další výhrou přiblížil k Okresnímu přeboru. Přičinil se o to hlavně Ondřej Šibůrek, autor všech domácích branek

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o dva góly lepší

Domácí borce čekal v neděli vždy nepříjemný soupeř z Rapotic, jehož jarní bilance budila minimálně respekt. Podle toho, co ukázali na hřišti, tak oprávněně. Rezerva Rapotic byla technicky na výši, domácí zase zdobila bojovnost. Koněšín udeřil hned ze své první akce v osmé minutě, kdy se poprvé prosadil Šibůrek. Po čtvrt hodině hry se hosté dožadovali odpískání penalty po faulu na Němce, ale píšťalka rozhodčího zůstala němá. Hosté i nadále kousali, ale do vyložených šancí se dvakrát dostal Š.Dvořák, ale na brankáře hostů nevyzrál. Deset minut před přestávkou vyrazil domácí brankář Hůlka nebezpečný centr a z následného rychlého protiútoku se po chybě brankáře na druhé straně podruhé zapsal do listiny střelců Šibůrek...dnes ještě ne naposled.

Domácí si výhru pohlídali

 Zkraje druhé půle měli domácí dvě dobré příležitosti se dalším gólem uklidnit, brankář Řepa ale vždy byl na místě. Hosté pak po hodině hry převzali otěže zápasu a domácím hodně zatápěli. Z herní převahy vytěžili ale jen snižující gól v podobě Strašákovy hlavičky na zadní tyči po jednom z rohů. Domácí v této fázi hráli na rychlé brejky a jedním z nich zkompletoval svůj hattrick Šibůrek necelou čtvrt hodinku před koncem. Sympaticky hrající hosté vrhli vše do útoku a M.Laš osm minut před koncem mohl v jasné příležitosti ještě zápas zdramatizovat, ale netrefil bránu. Definitivní podobu výsledku dal v samotném závěru dnes čtyřgólový Šibůrek.



Ohlasy k zápasu


TJ Koněšín
Dvořák Štěpán, hráč: V Koněšíně se dle mého názoru odehrál kvalitní fotbal doprovázený hezkými kombinačními akcemi lahodící diváckému oku. My si dokázali vytvořit spoustu gólových šancí a díky vysoké produktivitě Ondřeje Šibůrka a dobrému výkonu celého týmu zaslouženě vyhráli a přiblížili se tak k vytouženému postupu do okresního přeboru.

FC Rapotice B
Kolařík Aleš, vedoucí: V Koněšíně se hrálo na III. třídu nadstandardní utkání s šancemi na obou stranách. Tempo hry bylo velmi vysoké a hrálo se nahoru dolů. Soupeř měl velmi nebezpečné protiútoky z dlouhých balónů, což nám hlavně ze začátku dělalo velké problémy. Nepodali jsme špatný výkon, ale mrzí mě, že na rozdíl od soupeře, jsme své šance nedokázali proměnit, a to hlavně ve druhé půli.



Sestavy


TJ Koněšín
M. Hůlka [-] - T. Konečný [-] (57. O. Dvořák [-] ) , D. Pokorný [-] , M. Netrda [-] , Š. Dvořák [-] (65. J. Hricák [-] ) , D. Dvořák [-] (79. P. Seifer [-] ) , R. Badura [-] , O. Šibůrek [-] , J. Pospíšil [-] , P. Zahradníček [-] , M. Pokorný [-]

FC Rapotice B
Z. Řepa [-] - P. Sobotka [-] , R. Zezula [-] (51. D. Šmarda [-] ) , P. Císař [-] , J. Tesař [-] (46. A. Chatrný [-] ) , M. Dobeš [-] , M. Laš [-] , M. Dvořáček [-] , R. Strašák [-] , V. Němec [-] (76. T. Laš [-] ) , J. Dvořáček [-]

Hráči zápasu: O. Šibůrek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: HOLÝ Petr - KOLAŘÍK Aleš, MUSIL Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: remíza

Šlágr kola mezi vedoucím Koněšínem a nejlepším týmem jara skončí dělbou bodů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Koněšín si pohlídá první místo v tabulce.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích