Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2019 16:30

22.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Myslibořice si doma s chutí zastřílely


Branky


5. O. Dufek , 12. L. Macháček , 20. P. Vejvoda , 33. O. Dufek , 53. O. Dufek , 59. O. Dufek , 74. M. Šoustal , 80. M. Čapoun (p.)
13

Jasnou výhru 8:0 a udržení šance na postup zaznamenali fotbalisté Myslibořic v zápase s posledním Jakubovem 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí rozhodli hned v první půli

Na půdu druhých Myslibořic přijel Jakubov, který bojuje o setrvání v soutěži. Myslibořice naopak chtějí ještě zabojovat o postup, ale porážka V Třebenicích jim tyto plány trochu zhatila. Na podzim Myslibořice zvítězily v Jakubově vysoko 5:1. V dalším zápase hostily Myslibořice poslední tým tabulky Jakubov, který se poslední dobou výkonostně zvedá. Myslibořice, tentokrát v plné sestavě ve svém typickém rozestavení opět slavily úspěch. Gólový účet začal už v 5. minutě Ondřej Dufek, když Michal Šoustal vystihl špatnou rozehrávku hostů a domácí kanonýr uklidil míč k levé tyči. Ve 12. minutě se prohnal celou polovinou hostů levý obránce Lubomír Macháček a prudkou ránou k tyči zvýšil skóre na 2:0. Ve 20. minutě už to bylo rozdílem třídy. Pavel Vejvoda se proháčkoval ve vápně a nachytal chytrou střelou na první tyčku hostujícího brankáře na hruškách. Do konce prvního poločasu ještě přidal další branku po rohovém kopu Ondřej Dufek.

 

 

 

Domácí pokračovali v kanonádě

Ve druhém poločase zkomletoval hattrick Ondřej Dufek, když proměnil samostatný nájezd. A v 59. minutě přidal 4. branku v zápase opět Ondřej Dufek, když proměnil další samostatný nájezd. V 74. minutě další nájezd další nájezd proměnil Michal Šoustal. V 80. minutě se ještě kopala penalta, ke které se postavil sám faulovaný Martin Čapoun a prudkou ránou vyhnal pavouky z levé šibenice.



Ohlasy k zápasu


TJ Myslibořice
Čapoun Martin, hráč: Po hodně nepovedeném zápase v Třebenicích jsme navázali na dobrý výkon z Okříšek a stejným přídělem zvítězili. Super výkon od brankáře, který vychytal dvě tutovky hostů až po útok. Parádní zápas.




Sestavy


TJ Myslibořice
O. Ošmera [-] - T. Kratochvíl [-] , D. Kunčík [-] , L. Svoboda [-] , L. Macháček [-] (83. T. Palát [-] ) - M. Ludvík [-] , J. Matoušek [-] , J. Horák [-] , M. Šoustal [-] - P. Vejvoda [-] (63. M. Čapoun [-] ) , O. Dufek [-] (70. V. Čapoun [-] )

Družstevník Jakubov
M. Klíma [-] - J. Dostál [-] - P. Dvořák [-] , J. Novák [-] - M. Částek [-] , T. Vrbka [-] , D. Souček [-] (46. V. Vejmelka [-] ) , T. Kosmák [-] , M. Chalupa [-] , R. Říha [-] , T. Andrejkovič [-]

Hráči zápasu: M. Šoustal , O. Dufek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PAVELEC Vojtěch - PALÁT Milan (N), FANTA David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Myslibořice dýchají na záda Koněšínu a výhrou je dostanou ještě pod větší tlak.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakubov se od podzimu hodně zvedl, ale na silné Myslibořice to stačit nebude

Tip: výhra domácích