2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2019 16:30

22.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okříšky B doma vybojovaly důležitou výhru


Branky


44. M. Večeřa (p.) , 65. Š. Novotný
13

Rezerva Okříšek zvítězila s Třebenicemi a udělala krok k záchraně 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli v závěru půle do vedení

Okříšky B přivítaly na svém hřišti Třebenice, které si v minulém kole vyšláply na druhé Myslibořice po výhře 3:0. Okříšky B ale potřebují nutně body. Na podzim se ale z výhry radovala rezerva Okříšek. V pomalém utkání hodného třetí třídy přišlo první vzrušení až ve druhé polovině poločasu. Hosté začali upadat fyzicky a domácí toho využívali. Nejprve se Molák řítil na gólmana, ten však byl postavený jak měl. O chvíli později stejný hráč vyzval ke vstřelení branky Vostala, ten na balón nedosáhl. Benfika se přeci jen dočkala. V poslední minutě úvodního dějství se Rampír protáhl do vápna kde byl sražen a penaltu proměnil Večeřa 1:0. Domácí celek tak mohl odcházet do kabin velmi spokojen a do druhé půle tak odcházel s velkou nadějí, že by po dlouhé době mohl zvítězit, což by se mu velice hodilo v boji o záchranu. 

Domácí si výhru pohlídali

Druhá půle byla stejná jako ta první. Spousta nepřesností a bez šancí. Domácí Benfika do druhé půle vlétla s cílem pojistit vedení. To se povedlo. Nákop Štěpána Novotného z vlastní poloviny a skončil v síti 2:0. O chvíli později hostující gólman vychytal Lorence, který se krásnou individuální akcí dostal do střelecké pozice. Víc co by stálo ze zmínku již nebylo nic. Okříšky B tak zaznamenaly důležitou výhru a v tabulce se posunuly zase o kousek blíže k záchraně. Třebenice však nijak porážka nemusí mrzet a zbytek sezóny může v klidu dohrávat. 



Ohlasy k zápasu



Horácký klub Třebenice
Hrbáček Ladislav, trenér: V dnešním zápase měli domácí větší touhu po vítězství a zaslouženě berou všechny body. Doufám, že v příštím zápase podáme lepší výkon.



Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky B
M. Ferdan [-] - J. Novotný [-] , P. Molák [-] (58. J. Dokulil [-] ) , Š. Novotný [-] , V. Bulant [-] (70. P. Lorenc [-] ) , L. Mašek [-] (78. J. Hroch [-] ) , L. Rampír [-] , M. Večeřa [-] , J. Jůza [-] , K. Vostal [-] , T. Binka [-]

Horácký klub Třebenice
A. Nykl [-] - P. Vrbka [-] , M. Furiš [-] , J. Fiala [-] , J. Bárta [-] , T. Ondráček [-] , J. Jaroš [-] , M. Machát [-] (46. M. Ondráček [-] ) , M. Kárník [-] , M. Ondráček [-] , L. Buchal [-]

ŽK: 52. P. Molák , 77. K. Vostal - 78. T. Ondráček .
Hráči zápasu: M. Ferdan , Š. Novotný .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: KAŇKA Josef - HOLEŠÍNSKÝ Marek (N), CEJPEK Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: remíza

Okříšky potřebují body jako sůl. Určitě nevyjdou naprázdno.

Tip: výhra hostů

Třebenický střelec Miroslav Furiš podle mě nezklame a Třebenice si odvezou 3 body.

Tip: výhra domácích