4:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2019 16:30

22.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šebkovice B doma nezaváhaly


Branky


13

V souboji dvou rezervních týmů zvítězily domácí Šebkovice nad Kouty po zlepšené druhé půli 4:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Šebkovice B přivítaly na svém hřišti Kouty B, které si v minulém kole připsaly vysokou výhru 6:2 nad Hrotovicemi. Také Šebkovice v posledním zápase zvítězily jasně 4:0 na hřišti Dukovan B a patří jim třetí místo tabulky a rádi by ještě zabojovaly o postup do Okresního přeboru. Na podzim se radovaly z výhry Kouty B a to v poměru 3:1, takže Šebkovice měly svému soupeři co vracet. Úvod utkání byl opatrný z obou stran. Postupem času Šebkovice začali více kontrolovat hru a vytvořili si šance, ve kterých ale nechali domácí útočnici vyniknout hostujícího brankáře. První změna skóre přišla ve 24. minutě, kdy si Kašpárek narazil s Eberlem a tváří v tvář překonal Kratochvíla. Hosté dokázali vyrovnat z ojedinělé šance v 38. minutě, kdy nedůraz v šebkovické obraně využil ke srovnání Pačinek. Poté se vyrovnala a do kabin se šlo za nerozhodného stavu.

Domácí po poločase zabrali

Druhá půle byla obdobná jako první, domácí byli více na míči, hosté hrozili z dlouhých nakopávaných balónů za obranu. Vítězná trefa přišla po signálu z přímého kopu, kdy Svoboda přihrál Kašpárkovi a jeho centr si hostující obránce srazil do vlastní sítě. Branka na 3:1 padla po pěkné akci po ose Pelckmans - Svoboda a zakončující Hobza. V samotném závěru utkání ještě přidal branku Hobza a domácí prodloužili šňůru vítězných zápasů.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Šebkovice B
Tržil Pavel, hráč: V utkání jsme byli lepší a zaslouženě vyhráli. Skóre mohlo být ještě vyšší, ale hosty podržel brankář.




Sestavy


TJ Sokol Šebkovice B
J. Pitour [-] - J. Fejta [-] , P. Durda [-] (80. E. Pelckmans [-] ) , P. Konvalinka [-] , P. Tržil [-] , L. Ryvola [-] (46. O. Netík [-] ) , J. Svoboda [-] (86. J. Němec [-] ) , R. Svoboda [-] , S. Zikmund [-] (57. M. Hobza [-] ) , D. Kašpárek [-] , Z. Eberl [-] (70. D. Bílek [-] )

SK Kouty B
S. Kratochvíl [-] - M. Poříz [-] , L. Neuwirth [-] , Š. Janíček [-] , T. Riedl [-] (80. L. Diviš [-] ) , T. Nováček [-] (65. F. Neuman [-] ) , T. Pačinek [-] (54. M. Machát [-] ) , J. Chaloupka [-] , M. Smejkal [-] , R. Komínek [-] , P. Dočekal [-]

ŽK: 59. Z. Eberl - 50. L. Neuwirth , 52. R. Komínek .
Hráči zápasu: D. Kašpárek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: NESTROJIL Zbyněk - KOŘÍNEK Miroslav (N), RYVOLA Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Šebkovicím se na jaře daří a i doma proti Koutům zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Doma jsou hráči Šebkovic velice silní.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

bod by byl debjéj