4:4
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2019 16:30

21.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radotice na výhru nedosáhly


Branky


9. J. Čech (p.) , 12. M. Jeleček , 62. M. Liška , 83. J. Čech - 19. P. Lorenc , 21. P. Lorenc , 62. P. Lorenc , 77. J. Jůza
14

Ve šlágru kola o záchranu se v Radoticích rozešli nerozhodně domácí borci s Okříšky B 4:4

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí přišli rychle o dvoubrankový náskok

Do Radotic přijeli fotbalisté z Okříšek B, které v minulém kole dostaly doma pořádnou nálož od Myslibořic v poměru 1:8 a stále se nemohou na jaře chytnout a jsou momentálně asi největším aspirantem sestupu. Radotice ale také nemají nic jistého, takže se dal očekávat velmi zajímavý a dramatický zápas. Na podzim se urodila vysoká výhra Okříšek B po výsledku 8:0. Radotice tak měly svému soupeři rozhodně co vracet. Za velmi chladného počasí se přítomní diváci na začátku utkání vůbec nenudili a hlavně z prvních dvou branek museli mít radost. První branka padla v 9. minutě z pokutového kopu, který bez problémů proměnil domácí kapitán Jan Čech - 1:0. A za chvilku bylo ještě veselleji, když se trefil ve 12. minutě trefil Martin Jeleček. Hosty tento moment nezlomil a v 19. minutě snížil na 2:1 Petr Lorenc. No a za dvě minuty bylo vyrovnáno a opět se o branku hostí postaral Petr Lorenc - 2:2. Potom se již do konce poločasu střelci obou týmů neprosadili, a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu a zápas byl tak zcela otevřený. 

 

Přestřelka skončila remízou, hostující Lorenc dal hattrick

Ve druhé půli pokračovaly střelecké hody, když se v 62. minutě trefil jak domácí Martin Liška, tak svou třetí brankou v zápase Petr Lorenc a skóre bylo nadále vyrovnané a to 3:3. V 77. minutě hostům přiblížil výhru Jaroslav Júza, ale nakonec rozhodl o dělbě bodů v 83. minutě svou druhou brankou v zápase Jan Čech a stanovil tak konečné skóre na 4:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Radotice
Nevěčný Jan, jednatel: V zápase plném zvratů se body pouze dělily. Naše další domácí ztráta.




Sestavy


TJ Družstevník Radotice
M. Novák [-] - V. Vyhnálek [-] , D. Kincl [-] , P. Tobolka [-] , F. Tobolka [-] , M. Sevelda [-] (86. J. Tengeri [-] ) - J. Čech [-] , R. Sevelda [-] , M. Jeleček [-] (75. J. Tengeri [-] ) - M. Liška [-] (70. M. Tobolka [-] ) , S. Michal [-] (64. J. Vyhnálek [-] )

SK Huhtamaki Okříšky B
M. Ferdan [-] - P. Molák [-] , V. Krejčí [-] , P. Lorenc [-] (64. M. Holešínský [-] ) , M. Večeřa [-] , J. Jůza [-] , D. Nejedlý [-] , J. Dokulil [-] , J. Hroch [-] , D. Koreš [-] , R. Salát [-]

Hráči zápasu: P. Lorenc .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: KALINA Oldřich - NEVĚČNÝ Jan (N), ČECH Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Aleš Kolařík
Tip experta: výhra domácích

V Radoticích se hraje velmi těžce. Domácí jsou velmi bojovní a urputní. Okříšky jsou na jaře absolutně z formy. Navíc minulý týden schytaly doma debakl od Myslibořic a nemyslím si, že by z Radotic nějaké body odvezly.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích