7:3
(3:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2019 16:30

21.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapotice B doma přejel Studenec


Branky


4. M. Laš , 39. M. Laš , 45. R. Strašák (p.) , 57. M. Laš , 65. V. Němec , 69. A. Chatrný , 75. V. Němec - 5. M. Mrňa (p.) , 38. R. Turoň , 48. T. Nejedlý
13

Nejlepší celek jara Rapotice B připravil fotbalisty Studence o jarní neporazitelnost po jasné výhře 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli o gól lepší

Rapotice B přivítaly na svém hřišti Studenec, který stejně jako rapotické béčko předvádí na jaře skvělé výkony. Rapotice ale v minulém kole po sérii pěti výher po sobě okusil hořkost porážky, když podlehly Šebkovice B 5:2.Na podzim se oba týmy rozešly smírně v poměru 2 :2. Domácí vstoupili do zápasu velmi dobře a po čtyřech minutách vedli zásluhou Milana Laše 1:0. Studenec však branka příliš nezaskočila a hned z první vážnější akce dokázal srovnat. Poté se hra uklidnila a Rapotice postupně získávaly herní převahu. Studenec však hrál velmi dobře, byl neustále nebezpečný a měl několik velmi dobrých příležitostí. To stejné se však dá říci i o domácích. Skóre se však neměnilo hlavně díky výbornému výkonu brankáře Hájka, proti kterému postupně neuspěli Radim Strašák, Vlasta Němec ani Milan Laš. Situace z úvodu zápasu se opakovala i v jeho závěr, ačkoli v opačném gardu. Hosté se po rychlém brejku ujali vedení, avšak domácí srovnali hned z následné rozehrávky, když jinak výborného Hájka překvapil Milan Laš a srovnal. Domácí gól z poloviny hřiště nabudil a ještě do poločasu se dokázal trefit Radim Strašák. 

Domácí ještě skóre navýšili

V Rapoticích se na III. třídu hrál výborný fotbal, a to i ve druhé půli. Studenci se podařilo velmi rychle vyrovnat a poté zahodil obrovskou šanci. Domácí hráli trpělivě a v 57. minutě se po krásné kombinační akci razantní střelou prosadil potřetí v zápase Milan Laš a opět poslal Rapotice do vedení. Hosty nezlomila ani tato branka a dál pokračovali ve velmi solidním výkonu. Střelecky se však dařilo už jen domácím, kteří postupně navýšili skóre až na 7:3. Studenec však nic nezabalil a až do konce se snažil o vstřelení branky. Domácí byli produktivnější, což rozhodlo o tom, že tři body nakonec po zásluze zůstaly v Rapoticích. 



Ohlasy k zápasu


FC Rapotice B
Kolařík Aleš, trenér A týmu: Dnešní utkání bylo na III. třídu velmi kvalitní a nepostrádalo tempo. Nám se podařilo na branky soupeře vždy zareagovat a byli jsme na rozdíl od soupeře produktivní.




Sestavy


FC Rapotice B
Z. Řepa [-] - R. Zezula [-] (46. A. Chatrný [-] ) , P. Císař [-] , J. Tesař [-] (46. R. Valsa [-] ) , M. Dobeš [-] , M. Laš [-] , M. Dvořáček [-] , R. Strašák [-] , V. Němec [-] , J. Dvořáček [-] , M. Škorpík [-]

TJ Sokol Studenec
F. Hájek [-] - M. Kříž [-] , M. Nováček [-] , M. Mrňa [-] , M. Dufek [-] , T. Nejedlý [-] , P. Rousek [-] , F. Komárek [-] , V. Kučerňák [-] , P. Dufek [-] (68. R. Kryštof [-] ) , R. Turoň [-]

ŽK: 22. R. Strašák , 80. P. Císař - 61. M. Dufek , 89. P. Rousek .
Hráči zápasu: M. Laš , P. Císař .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: NOVOTNÝ František - LAŠ Milan, KOLAŘÍK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Aleš Kolařík
Tip experta: výhra domácích

Studenec má na jaře výbornou formou a ztratil body pouze dvěma remízami. Naše béčko má za sebou nevydařený zápas v Šebkovicích, ale přesto věřím, že se doma z porážky oklepeme a zvítězíme.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích