Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2019 16:00

20.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrotovice se odpoutaly ze dna tabulky


Branky


15

Hrotovice se výhrou nad Dukovany B vyhouply z poslední příčky na dvanácté místo

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o dva góly lepší

Do Hrotovic přijely Dukovany B, které vyhrály poslední tři zápasy a bezpečně se pohybují ve středu tabulky. Navíc mají ještě k dobru jeden odložený zápas. Naopak Hrotovicím patří momentálně poslední příčka. Na podzim skončil zápas překvapivě vysokou výhrou Hrotovic v poměru 5:0. Hosté nastoupili do zápasu s převahou, přesnými přihrávkami se dostávali na území domácích, vše ale bez gólového úspěchu. V 10. minutě si dobře naběhl na dlouhý balón Tomáš Hadraba a hlavou prodloužil přes brankáře a otevřel skóre na 1:0. Potom domácí brankář nabídl hostům velkou šanci na vyrovnání faulem ve velkém vápně. Hosté však penaltu neproměnili a i přes neustálou mírnou převahu se nedokázali prosadit.

Domácí si výhru pohlídali

O přestávce se domácí uklidnili a do druhé půlky nastoupili velice dobře, hned 56. min se opět ukázal T. Hadraba a po samostatném úniku zvýšil na 2:0. Po 3 minutách na velkém vápně mladičký Fr. Strohmer vybojoval míč a přesnou střelou zakončil. Domácí svůj náskok úspěšně bránili a v 70. minutě T. Hadraba zvýšil na 4:0. Hosté dokázali odpovědět pouze jednou brankou, kdy v 74. min přehodil brankáře Fr. Smysitel. Během zápasu hodně vyčníval domácí Tomáš Hadraba, který se blýskl hattrickem. Domácí se tak výhrou vyšvihli na dvanáctou příčku, zaručující záchranu. 



Ohlasy k zápasu


Sokol Hrotovice
Hlavnička Jiří: Rozhodčí Kalina z Koněšína držel zápas pevně v rukou a nenechal se rozhodit pokřiky hostujících fanoušků.

SFK Dukovany 2001 B
Pislcajt Petr, hráč: Do Hrotovic jsme odcestovali v kvalitní sestavě.V první půli jsme neproměnili několik dobrých šancí a ani z pokutového kopu neskorovali.Naopak po našem zaváhání šli do vedení domácí.Ve druhém poločase domácí přidali další tři branky.Nam se podařilo pouze snížit na 4:1 a tak domácí brali všechny body.



Sestavy


Sokol Hrotovice
J. Virgl [-] - J. Svoboda [-] (72. T. Novotný [-] ) , F. Pekárek [-] , M. Pachr [-] , L. Dvořák [-] - Z. Kovář [-] , M. Pitor [-] (86. L. Mlejnek [-] ) , D. Denemarek [-] , F. Strohmer [-] (85. J. Hlavnička [-] ) - T. Hadraba [-] - J. Kučera [-] (86. J. Křivánek [-] )

SFK Dukovany 2001 B
V. Pelán [-] - J. Fojtášek [-] , M. Fojtášek [-] (86. J. Dvoran [-] ) , Z. Hrubeš [-] , P. Pislcajt [-] (67. V. Soukup [-] ) , P. Jílek [-] , I. Láníček [-] (10. F. Smysitel [-] ) , P. Číhal [-] , J. Jelínek [-] (82. O. Zelinka [-] ) , L. Traxler [-] , Š. Hron [-]

ŽK: 42. D. Denemarek , 80. T. Hadraba - 66. Š. Hron .
Hráči zápasu: T. Hadraba .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: KALINA Oldřich - ŠABATA Libor (N), ONDRÁČEK Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Hrotovice potřebují nutně zvítězit a to se jim také proti Dukovanům podaří.

Tip: výhra domácích