Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2019 16:00

20.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koněšín doma nezaváhal


Branky


15

Další krok k postupu udělal po výhře nad Jakubovem Koněšín, když zvítězil 4:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dvakrát udeřili

Namlsaní domácí fanoušci možná očekávali další kanonádu, kór když první tým hostí ten poslední. Na hřišti to ale ve skutečnosti v první půli vypadalo minimálně na souboj sobě rovných, ba hosté působili fotbalověji. Jakubovští zvolili fyzicky náročný způsob hry a hned v první minutě šel sám na bránu hostující Kosmák, ale nedal. Hosté hýřili aktivitou a byli častěji před brankou svého soupeře. Jenže Koněšín byl v zakončení produktivnější. Stačila povedená pětiminutovka a domácí si vytvořili dvoubrankový náskok. Nejprve se trefil Netrda a chvíli po něm i Badura a rázem to bylo 2:0. Sympaticky hrající hosté se ovšem nepoložili a chvíli před přestávkou mohl snížit Říha, jeho střelu ale fantastickým skokem zneškodnil domácí brankář Hůlka.

Domácí si výhru pohlídali

Co se Jakubovu nepovedlo v půli první, podařilo se hned z kraje půle druhé. Po centru z pravé strany se na zadní tyči prosadil Veselský a bylo to už jen o gól. Jenže po zhruba hodině hry začaly hostům docházet síly z fyzicky náročného pojetí a otěže do svých rukou převzali domácí. Nejprve se tak prosadil Štěpán Dvořák – uklidňujících 3:1 a deset minut před koncem pak uzavřel na konečných 4:1 jmenovec Ondřej Dvořák. Domácí se tak protrápili k povinné výhře. Jakubov nebyl jednoduchým soupeřem a za předvedený výkon mu patří obdiv.



Ohlasy k zápasu


TJ Koněšín
Dvořák Štěpán, hráč: Do Koněšína přijel soupeř, který se minimálně první poločas nejevil tak, že by měl okupovat poslední příčku. Jakubov hrál aktivně a dravě za což jim patří pochvala. Začátek poločasu druhého patřil hostům, kdy Koněšín asi ještě odpočíval v kabině a byli za to odměněni gólem snižujícím na 2:1. Pak ale Jakubovu došli síly a domácí ovládli zápas. Ke dvoum gólům z prvního poločasu přidali ještě další dva a získali tak důležité 3 body.




Sestavy


TJ Koněšín
M. Hůlka [-] - M. Netrda [-] , Š. Dvořák [-] (75. V. Konečný [-] ) , M. Svoboda [-] , O. Dvořák [-] (81. M. Ševčík [-] ) , R. Badura [-] (68. T. Konečný [-] ) , D. Dvořák [-] (46. M. Loukota [-] ) , J. Hricák [-] , J. Pospíšil [-] (46. O. Šibůrek [-] ) , P. Zahradníček [-] , M. Pokorný [-]

Družstevník Jakubov
M. Klíma [-] - J. Vrbka [-] (42. M. Chalupa [-] ) , L. Branč [-] , J. Dostál [-] - J. Novák [-] , P. Dvořák [-] (73. T. Andrejkovič [-] ) , T. Veselský [-] - M. Částek [-] (86. D. Souček [-] ) - T. Kosmák [-] , T. Vrbka [-] , R. Říha [-]

ŽK: 7. O. Dvořák - 7. J. Dostál .
Hráči zápasu: M. Netrda - L. Branč .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: VRZAL Vlastimil - MUSIL Jiří (N), DUFEK Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Koněšín míří svižně do Okresního přeboru, k čemuž by mu měla pomoci výhra nad Jakubovem.

Tip: výhra domácích