1:8
(0:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2019 16:00

20.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Myslibořice si v Okříškách zastřílely


Branky


63. P. Molák - 16. O. Dufek , 36. M. Šoustal , 38. M. Kourek (vl.) , 43. M. Šoustal , 50. M. Ludvík , 59. O. Dufek , 86. S. Marek , 89. V. Čapoun
14

Fotbalisté Myslibořic si přivezli vysokou výhru z Okříšek B a upevnili si druhé místo zaručující postup do Okresního přeboru 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté si s chutí zastříleli

Pro Okříšskou zálohu to byl dost důležitý zápas protože se začala houpat na konci tabulky a nutně
 potřebovala body ke kontaktu se středem tabulky.
 Utkání se hrálo za chladnějsího jarního dne, ale na dobrém povrchu Okříšského hřiště.
 Avšak v rámci důležitosti utkání se projevila marodka a ostatní povinnosti hráčů "A" týmu Okříšek, za který nastoupily 3 opory "B" týmu a 2 hráči "B" týmu si plnili osobní povinnosti.
Tak za "B" team domácích muselo opět nastoupit šest hráčů z dorosu včetně brankáře, kteří si však dopoledne odehráli mistrovské utkání krajského přeboru dorostu !!
To vše  se projevilo na hře domácích a nelichotivém výsledku konečném výsledku 1 - 8.
Od začátku utkání si hosté drželi mírnou převahu a zatlačovali domácí na jejich půlku hřiště
 a po 2 neproměněných  šancích se po brejku hostí dostal ve 14. minutě k míči dobře hrající Dufek a ten si lehce poradil s vyběhnutým golmanem a po zemi otevřel stav utkání na 0 - 1 pro hosty.
Po té hosté opět vystupňovali tlak a po brejcích a zmatku v obraně domácích upravili skóre prvního poločasu góly ve 35.,36.a 42 min. na 0 -4.

Hosté ještě skóre navýšili

V začátku druhého poločasu se hra vyrovnala a hrálo se ve středu hřiště. V 50 minutě však hosté zvýšili na 0-5 a hra se opět obrátila ve prospěch hostí  i když se domácí chvílema snažili o snížení skóre. Taktovku utkání drželi hosté a v 59. minutě opět Dufek hlavou po centru do velkého vápna  zvýšil na 0 - 6.
V 62 min. se konečnečně dočkali domácí, když Molák po samostatném brejku dal čestný gól domácích a snížil na 1 - 6.
Následně po odevzdané hře domách ještě hosté gólem v 85. a 88.min. ukončili utkání
na konečných 1 - 8. Domácí však měli i štěstí, že po několika neproměněných šancích neskončilo utkání dvouciferně ve prospěch hostů.



Ohlasy k zápasu


SK Huhtamaki Okříšky B
Maruš Pavel, trenér: V rámci výsledku nemá cenu nic více komentovat. Snaha od domácích hrát byla, ale dopolední zápas 6.dorostenců se herně a hlavně fyzicky na háčích projevíl už od začátku utkání. Proti organizované hře hostí ze špice tabulky se ani jiný výsledek zápasu nemohl projevit. Z jarních utkání byly Myslibořice nejkvalitnějším soupeřem a věřím, že mají dost šancí při takto podaném výkonu na postup. Opět velice dobře slušné utkání odpískal rozhodčí a výkon hráčů - asi Ondra Dufek od hostí.

TJ Myslibořice
Čapoun Martin, hráč: Do Okříšek jsme zajížděli v posílené sestavě o navrátilce z trestu Ondřeje Dufka, který byl nadžený na fotbal a kdyby mu bylo víc přáno skóroval hned 4x. Tým odvedl týmový výkon a byla z toho vysoká až krutá výhra 8:1. Druhá výhra v řadě nám dodala sebevědomí a zkusíme na dobré výsledky navázat i v Třebenicích, kde to bude více než těžké.



Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky B
M. Kourek [-] - P. Molák [-] , Š. Novotný [-] , J. Jůza [-] , M. Večeřa [-] , V. Krejčí [-] , M. Zeman [-] , J. Vochyán [-] , J. Hroch [-] (75. D. Koreš [-] ) , F. Koreš [-] (46. J. Novotný [-] ) , R. Salát [-]

TJ Myslibořice
O. Ošmera [-] - D. Kunčík [-] , L. Macháček [-] , J. Matoušek [-] , P. Vejvoda [-] , T. Kratochvíl [-] - S. Marek [-] , M. Ludvík [-] (83. T. Palát [-] ) , M. Šoustal [-] - L. Svoboda [-] (67. M. Čapoun [-] ) , O. Dufek [-] (81. V. Čapoun [-] )

ŽK: 60. M. Večeřa , 75. P. Molák , 78. J. Novotný .
Hráči zápasu: M. Šoustal .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PAVELEC Vojtěch - MAŠEK Martin (N), PALÁT Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra hostů

Pokud budou Okříšky posilněni z A týmu mohou i zvítězit jinak poputují všechny body do Myslibořic

Tip: výhra hostů