Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2019 15:00

19.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakubov doma nestačil na Studenec


Branky


32. J. Novák , 42. P. Dvořák , 78. J. Novák - 4. M. Mrňa , 9. J. Strnad , 39. P. Dufek , 56. K. Mrňa , 85. K. Mrňa
13

Fotbalisté Jakubova nenavázali na poslední tři výhry

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté zvládli lépe přestřelku

Na  půdu Jakubova přijely fotbalisté Studence kteří zatím na jaře neprohráiNa žádný ze svých čtyř zápasů. Jakubov zažívá také skvělé období, když vyhrál poslední tři zápasy. Na podzim se radoval z výhry Studenec který zvítězil 3:2. Za velmi slušného fotbalového počasí jakoby domácí tým byl myšlenkama někde na slunečné pláži zaspal totálně úvod zápasu. Nejprve se prosadil ve 4. minutě Michal Mrňa a o dalších pět minut se ještě k němu přidal Jiří Strnad  a Studenec tak vedl po devíti minutách 0:2. Z tohoto šoku se domácí dlouho nemohli vzpamatovat. Postupem času ale začali přebírat větší iniciativu a za to byli i gólově odměněni, když se ve 32. minutě prosadil Jaromír Novák a domácí tak dali kontaktní branku na 1:2. Jenže hosté byli směrem dopředu efektivnější, což deklaroval ve 39. minutě Petr Dufek - 1:3. Domácím se podařilo naštěstí brzy odpovědět na tuto branku, když se ve 42. minutě prosadil Pavel Dvořák - 2:3. Tím se domácí vrátili do hry o body a mohli doufat v prodloužení bodové šňůry. 

 

Hosté si výhru pohlídali

Po změně stan se domácí sice snažili o vyrovnání, ale nakonec se prosadili hosté, když se v 56. minutě prosadil svou druhou brankou v zápase Michal Mrňa - 2:4. Jakubov se ale s tímto stavem nechtěl smířit a také v 78. minutě snížil také svou druhou brankou na 3:4 Jaromír Novák. Jenže skvěle hrající Michal Mrňa hattrickem v 85. minutě utnul domácím naději na body. 



Ohlasy k zápasu


Družstevník Jakubov
Pospíchal Tomáš, trenér: Hosté byli celý zápas lepším týmem a zaslouženě zvítězili. Domácí celý zápas pouze dotahovali vedení hostů, a když deset minut před koncem odmítl vyrovnání ve 100 % šanci domácí Částek, hosté ještě ke konci upravili konečný výsledek na 3:5 z pohledu domácích a odvezli si z Jakubova všechny body.




Sestavy


Družstevník Jakubov
M. Klíma [-] - J. Dostál [-] , J. Vrbka [-] , L. Branč [-] - T. Veselský [-] , J. Novák [-] , P. Dvořák [-] - M. Částek [-] (85. V. Vejmelka [-] ) - M. Chalupa [-] (85. D. Souček [-] ) , T. Vrbka [-] , R. Říha [-]

TJ Sokol Studenec
F. Hájek [-] - M. Nováček [-] (46. T. Nejedlý [-] ) , J. Čonka [-] (72. F. Komárek [-] ) , P. Rousek [-] , M. Kříž [-] , M. Mrňa [-] , M. Dufek [-] (80. M. Chalupa [-] ) , J. Strnad [-] , K. Mrňa [-] , V. Kučerňák [-] , P. Dufek [-] (89. R. Turoň [-] )

ŽK: 35. J. Vrbka , 48. T. Veselský , 74. T. Vrbka .
Hráči zápasu: K. Mrňa .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KUBA Michal - POSPÍCHAL Tomáš (N), TUROŇ Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Štěpán Dvořák
Tip experta: výhra domácích

Jakubov se herně i výsledkově zvedá a to potvrdí i v domácím zápase proti Studenci.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza