4:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2019 16:00

19.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dukovany B doma opět vítězně


Branky


45. M. Křišťál (p.) , 80. P. Pislcajt , 83. Š. Hron , 86. Š. Hron - 68. M. Liška , 84. M. Liška
13

Ve velmi důležitém zápase zvítězila rezerva Dukovan nad Radoticemi 4:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

Na  půdu Dukovan přijely fotbalisté Radotic kteří zatím zabírají body výhradně ve venkovních zápasech. Na podzim se radovaly z vysoké výhry Radotice  po  výhře 4:0. Dukovany hostily v sobotním utkání Radotice. Do zápasu vstoupili lépe domácí a vytvořili si pár slibných šancí. Pislcajt nastřelil břevno a střela Hrona skončila těsně vedle. Hra se posléze vyrovnala, obě mužstva poctivě bránila a moc šancí na vstřelení branky diváci neviděli.  Stav utkání se poprvé měnil těsně před poločasem, když po individuální akci byl ve vápně faulován Hron a nařízený pokutový kop proměnil Miroslav Křišťál. Do kabin se tak šlo za stavu 1:0.

 

Domácí si výhru pohlídali

Ve druhém poločase se hostující hnali za vyrovnáním což se jim povedlo v 68. minutě, když se prosadil Martin Liška a vyrovnal na 1:1. Obě mužstva se snažila zvrátit stav na svou stranu a povedlo se to domácím, když se v 80. minutě, po přihrávce Číhala prosadil Petr Pislcajt. Dukovany navýšili stav o další tři minuty později, když se trefil Štěpán Hron. Stav utkání byl 3:1 a zdálo se být rozhodnuto. Hosté se nevzdali a hned po rozehrávce a zaváhání domácí obrany zkorigoval skore na 3:2 opět Martin Liška. Konečné slovo měli ovšem domácí , když se v 86. minutě prosadil podruhé v zápase Štěpán Hron a stanovil tak konečný stav utkání na 4:2. Dukovany B tak bojovaly cennou výhru, kdežto Radotice se zapojily do bojů o záchranu.



Ohlasy k zápasu


SFK Dukovany 2001 B
Pislcajt Petr, hráč: Do zápasu jsme vstoupili lépe mi a šli i do. Ve druhé půli sice dokázali hosté vyrovnat, ale závěr zápasu vyšel lépe nám, a tak bereme všechny body.




Sestavy


SFK Dukovany 2001 B
V. Pelán [-] - Z. Hrubeš [-] , P. Pislcajt [-] , P. Jílek [-] , P. Číhal [-] , M. Křišťál [-] (52. O. Zelinka [-] ) , S. Procházka [-] (46. V. Soukup [-] ) , J. Jelínek [-] (70. M. Fojtášek [-] ) , L. Traxler [-] , Š. Hron [-] , J. Gazdík [-]

TJ Družstevník Radotice
M. Novák [-] - L. Tříletý [-] , J. Tengeri [-] (53. D. Kincl [-] ) , M. Tobolka [-] , P. Tobolka [-] , M. Sevelda [-] - M. Jeleček [-] , V. Vyhnálek [-] , J. Nevěčný [-] - M. Liška [-] - J. Čech [-]

ŽK: 85. V. Soukup - 77. V. Vyhnálek .
Hráči zápasu: L. Traxler , Š. Hron - M. Liška .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: JONÁŠ Petr - PROCHÁZKA Pavel (N), NEVĚČNÝ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Štěpán Dvořák
Tip experta: výhra domácích

Dukovany zatím v jarní části střílí velké množství branek a to v tomto zápase bude rozhodující.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích