Myslibořice zvládly šlágr kola


Branky


14

Ve šlágru kola zvítězily druhé Myslibořice nad třetím Opatovem v poměru 4:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o dva góly lepší

Na  půdu Myslibořic přijely fotbalisté Opatova kteří v posledním zápase otočili vývoj zápasu na půdě Okříšek B, když zvítězily 2:1. Naopak Myslibořice utrpěly debakl na půdě vedoucího Koněšína v poměru 6:0.Na podzim se radoval z výhry Opatov po  výhře 3:2. Šlágr kola začali lépe domácí Myslibořice, už ve 12. minutě otevřel důrazem před brankou Pavel Vejvoda - 1:0. Myslibořice hodně promíchaly sestavu a vytvářely si šance, gól měl na noze Martin Čapoun, ale pouze přestřelil. Druhýho zásahu se přece jen Myslibořice dočkaly, trefil se Lubomír Macháček z trestrého kopu za vápnem - 2:0. Do kabin tak odcházeli mnohem spokojenější domácí borci. 

 

Domácí si výhru pohlídali

Hned z kraje druhého poločasu se podruhé v zápase prosadil Pavel Vejvoda střelou po zemi. Hosté nehodili flintu do žita a hnedka z rozehrávky využil Opatovský Švaříček nedorozumění v Myslibořicícké obraně a s ledovým klidem snížil na 3:1. V 59. minutě nastřelil Michal Šoustal ruku Opatovského obránce a rozhodčí nařídil pokutový kop, ten s přehledem proměnil právě Michal Šoustal - 4:1. Myslibořice mohly vstřelit i pátou branku, ale z povedené rány byla jen tyčka. Zápas se dohrával a hosté se dočkali ještě druhé branky, jmenovitě ji vsítil Šinkovský, pravděpodobně po ofsajdu, který signalizoval pomezní rozhodčí, hlavní sudí Esterka si však zápas řídil sám - 4:2..



Ohlasy k zápasu


TJ Myslibořice
Čapoun Martin, hráč: Konečně onečně jsme zvítězili, snad se opět povezeme na vítězné vlně. Určitě nám pomohl Jakub Horák a Josef Matoušek, přístí týden už se po trestu představí i Ondřej Dufek a zase to bude veselejší.




Sestavy


TJ Myslibořice
O. Ošmera [-] - T. Kratochvíl [-] (61. D. Šoustal [-] ) , P. Vejvoda [-] , J. Matoušek [-] , L. Macháček [-] - M. Ludvík [-] (81. P. Kocáb [-] ) , M. Šoustal [-] , M. Čapoun [-] (69. T. Palát [-] ) , J. Horák [-] - A. Pekárek [-] , L. Svoboda [-]

FK Opatov
V. Eliáš [-] - L. Kabelka [-] (42. A. Švaříček [-] ) , M. Malík [-] , M. Kravka [-] , D. Čučelin [-] (61. P. Jirka [-] ) , R. Kabelka [-] , M. Čurda [-] (74. R. Kšír [-] ) , Z. Daniel [-] , M. Ježek [-] (46. F. Šinkovský [-] ) , J. Horáček [-] , M. Kšír [-]

ŽK: 38. P. Vejvoda - 59. F. Šinkovský .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Esterka Jan - PALÁT Milan (N), KVAISER Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
20. 4. 2019 20:07
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Štěpán Dvořák
Tip experta: remíza

Tuším, že Myslibořicím ještě kvůli stopce nebude hrát jejich nejlepší střelec, proto si myslím že si Opatov odveze jeden bod.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích