2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2019 15:00

19.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapotice B stále jede


Branky


12. V. Němec , 77. M. Laš - 64. F. Pekárek
13

Rezerva Rapotic zvládla zvítězit i v pátém jarním zápase a momentálně se vyšvihla na třetí místo 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

Do Rapotic přijel poslední tým tabulky z Hrotovic, kterému však poslední příčka patří jen díky velmi pasivnímu skóre, čímž jou před nima se stejným bodovým ziskem Okříšky B a Jakubov. Hrotovicím vycházejí obzvláště domácí zápasy. Ale tentokrát odjížděl na půdu nejlepšího týmu jara z Rapotic B, který ještě v odvetných zápasech neztratil ani bod. Rapotické béčko tak prožívá jedno z nejlepších období za poslední dobu. Navíc může pošilhávat po postupových příčkách. Na podzim se ale z výhry radovaly Hrotovice, které zvítězily v gólově úrodné zápase 4:3.V první půli se v Rapoticích nehrál příliš záživný fotbal. Hra postrádala tempo a byla plná nepřesností na obou stranách. Domácí měli optickou převahu a ve 12. minutě s zásluhou Němce dostali do vedení. Další šance Rapotic však často zhatila zbrklost a špatná finální přihrávka. Hrotovice se do útoku dostávali jen ojediněle a žádnou vážnější šanci si nevypracovali.

Domácí si výhru pohlídali

Ve druhé půli se obraz hry příliš neměnil. Hrotovice dokázaly z ojedinělé šance srovnat a měly i další náznaky. Domácí však postupně získávali stále větší převahu a nakonec vstřelili vítězný gól díky přesné hlavičce Martina Laše. 



Ohlasy k zápasu


FC Rapotice B
Kolařík Aleš, jednatel: Utkání příliš krásy nepobralo, ale přesto jsme měli převahu a hosty téměř k ničemu nepouštěli. Bohužel jsme se dopouštěli jednoduchých ztrát a Hrotovice z ojedinělé šance srovnaly. V závěru však přišel náš tlak a nakonec se nám podařilo vstřelil vítěznou branku.




Sestavy


FC Rapotice B
Z. Řepa [-] - J. Tesař [-] (46. D. Šmarda [-] ) , M. Laš [-] , M. Dvořáček [-] , R. Strašák [-] , V. Němec [-] , M. Laš [-] , R. Zezula [-] (77. A. Chatrný [-] ) , J. Dvořáček [-] , P. Císař [-] , M. Dobeš [-]

Sokol Hrotovice
T. Hadraba [-] - J. Virgl [-] , F. Pekárek [-] , L. Dvořák [-] - F. Strohmer [-] , L. Mlejnek [-] (57. L. Fiala [-] ) , D. Denemarek [-] , J. Hlavnička [-] (46. M. Pachr [-] ) , Z. Kovář [-] - J. Svoboda [-] , P. Hadraba [-] (78. J. Křivánek [-] )

ŽK: 70. L. Fiala , 89. D. Denemarek .
Hráči zápasu: Z. Řepa , V. Němec - F. Pekárek .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: ŠIMEK Milan - LAŠ Milan, KOLAŘÍK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Štěpán Dvořák
Tip experta: výhra domácích

Rapotice si v tomto zápase připíší 3 body za výhru nad předposledními Hrotovicemi.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích