0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2019 15:30

18.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapotice B šlapou nadále


Branky


25. M. Sobotka , 30. R. Strašák (p.) , 89. M. Sobotka
13

Také čtvrté jarní utkání skončilo výhrou Rapotic, které se prodírají tabulkou čím dál výš

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dvakrát překvapili domácí obranu

Radotice na svém hřišti přivítaly Rapotice B, které jsou nejlepším týmem jara, poněvadž vyhrály všechny své tři zápasy. Radotice prožili v Moravských Budějovicích zvláštní zápas, když otočili stav z 0:3 na 4:3, ale nakonec zremizovaly 4:4. Podzimní měření sil skončilo výhrou Rapotic v poměru 3:0. Radotice navíc chtěly odčinit poslední domácí utkání v němž nestačily v té době na poslední Jakubov. Utkání se hrálo za velmi chladného počasí, přesto si domácí fanoušci cestu na zápas našli. Bylo jich po pravdě kolem čtyřiceti, ale to bývá na tyto zápasy obdobné. Hosté namlsáni třemi výhrami se pustili do domácích nebojácně a ukazovali, že jim začátek jara svědčí. A o tom se i přesvědčila domácí obrana ve 25. minutě, kdy neuhlídala Michala Sobotku, který poslal hosty do vedení 0:1. A za dalších pět minut bylo ještě hůře, když byla hostům nabídnuta penalta, kterou nepohrdnul Radim Strašák a hosté rázem vedli 0:2. Domácí měli sice také příležitosti, ale gól jim nebyl souzen.

Hosté si výhru pohlídali

Ve druhé půli se pak domácí snažili ještě zápas zdramatizovat, ale v koncovce byli neškodní. V závěru zápasu vznikaly v domácí obraně okénka, čehož využil v 89. minutě rozhodující brankou na 0:3 Michal Sobotka, pro kterého to byla již druhá branka v zápase. Hosté si tak odvezli další tři body.



Ohlasy k zápasu



FC Rapotice B
Kolařík Aleš, vedoucí: Domácí si na začátku prvního poločasu vytvořili několik příležitostí a závarů, ale nic nevyužili. My jsme se snažili hrát kombinačně, což bylo na velmi těžkém terénu obtížné a měli jsme s tím problémy. Utkání jsme nakonec zvládli díky vyšší fotbalové kvalitě. Přesto musím domácí pochválit, protože hráli až do konce a nic nevzdali.



Sestavy


TJ Družstevník Radotice
M. Novák [-] - M. Sevelda [-] , P. Tobolka [-] , L. Tříletý [-] (46. B. Mbemba [-] ) - R. Sevelda [-] , V. Vyhnálek [-] , V. Liška [-] , M. Jeleček [-] , P. Jindra [-] (62. M. Tobolka [-] ) - M. Liška [-] (82. J. Nevěčný [-] ) , S. Michal [-] -

FC Rapotice B
Z. Řepa [-] - J. Tesař [-] , M. Sobotka [-] , M. Laš [-] , M. Dvořáček [-] , R. Strašák [-] , D. Šmarda [-] , M. Laš [-] , K. Kovařík [-] , J. Dvořáček [-] , P. Císař [-]

ŽK: 70. R. Sevelda - 60. J. Dvořáček , 64. M. Laš .
Hráči zápasu: M. Sobotka , K. Kovařík , Z. Řepa .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: VALA Vladimír - KOLAŘÍK Aleš, NEVĚČNÝ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

12. 4. 2019 19:42
výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: remíza

Rapotice jsou nejlepším týmem jara a z Radotic se také nebudou vracet s prázdnou.

Tip: výhra domácích