1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2019 15:30

18.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opatov otočil zápas ve druhé půli


Branky


12

Ani ve čtvrtém jarním zápase nedokázaly Okříšky B zvítězit a nebezpečně se sunou tabulkou k sestupovým příčkám

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

Do Okříšek přijel Opatov, který si v minulém kole vyšlápl na vedoucí Koněšín. Naopak Okříšky čekají na první jarní body. Podzimní vzájemný zápas skončil navíc jasnou výhrou Opatova v poměru 7:1.Hrálo se za chladného jarního odpoledne, pod mrakem, ale hřiště bylo ve velice dobrém stavu.

Okříšky nastoupily opět se 4 dorostenci.
Průběh zápasu odpovídal hře jako přes kopirak s posledními dvěma předchozími zápasy ( Koněšín, Dukovany).
Domácí začali utkání opět s velice dobrou hrou a dostali hosty pod tlak, který zůročíli v 15.min., po rychlé akci z prava, kdy centroval do velkého vápna Zeman a Dokulil J. dokopl míč do branky hostů a domácí vedli 1 -0. Hosté po obdržené brance znervozněli, začali konzultovat s rozhodčím, což jim vyneslo v průběhu hry několik žlutých karet.
Okolo 25 min. se hra vyrovnala a poločas skončíl skórem 1 - 0 pro domácí.

Hosté zápas otočili

Druhý poločas začal mírnou převahou domácích, avšak v 59 minutě po neodpískaném faulu na domácího  Rampíra hosté využili nedbalosti domácí obrany a ránou z dálky pod břevno vyrovnali na 1 -1.
Domácí byli po tomto golu rozhozeni , čehož využili hosté a v 61 minutě , domácí po ztrátě  míče ve středu hřiště hosté rychlým brejkem z prava utekli domácí obraně a ranou po zemi otočili výsledek zápasu na konečných 2 -1.
Nadále do 80 minuty trvala  převaha hostí a tak domácí brankář dorostenec Kourek Martin likvidoval opět po brejku v 65. minutě jistý gól.
V 68.minutě se opět vyznamenal v brance brankář Kourek a na 3x odvrátil jistý gól a v 76 minutě po prejku hostí likvidoval gólovou šanci domácí brankář.
Po 80 minutě se domácí opět vzchopili do závěrečného tlaku, který nemohli hosté unést, jak sprotými nadávkaní fanoušků hostí na rozhodčího, tak neustálými fauly s konzultacemi s rozhodčím kazili dobrý pohled na fotbal celkem pohledné a dramatické utkání.
Domácí však svého tlaku v závěru hry po několika šancích nevyužili a tak se výsledek 1 -2 pro hosty nezměnil.



Ohlasy k zápasu


SK Huhtamaki Okříšky B
Maruš Pavel, trenér: Domácí dnes mohou děkovat brankáři Kourkovy za takový výsledek a označil bych ho za nejlepšího hráče domácích a z pole bych pochválil neúnavností Rampíra L,Vostala K. i když ostatní domácí se snažili, avšak bez gólové odezvy. Opět stojí za zmínku dobrá práce rozhodčího, který pískal utkání s rutinou a přehledem.




Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky B
M. Kourek [-] - T. Dočkal [-] , Š. Novotný [-] , V. Bulant [-] , L. Rampír [-] , M. Zeman [-] , M. Večeřa [-] (80. J. Novotný [-] ) , J. Jůza [-] , K. Vostal [-] (46. L. Láník [-] ) , J. Dokulil [-] (67. F. Koreš [-] ) , T. Binka [-]

FK Opatov
R. Kšír [-] - F. Šinkovský [-] , A. Švaříček [-] (85. V. Eliáš [-] ) , M. Kravka [-] , D. Čučelin [-] (76. L. Kabelka [-] ) , R. Kabelka [-] , M. Čurda [-] , Z. Daniel [-] , M. Ježek [-] , J. Horáček [-] , M. Kšír [-]

ŽK: 90. L. Rampír - 8. M. Kravka , 19. Z. Daniel , 30. F. Šinkovský , 90. L. Kabelka .
Hráči zápasu: M. Kourek , L. Rampír , K. Vostal - Z. Daniel .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: HOLÝ Petr - HOLEŠÍNSKÝ Marek (N), FORTELNÝ Jaromír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Okříšky se nebezpečně přibližují dnu tabulky , proto musí bezpodmínečně vyhrát.

Tip: výhra domácích

7. 4. 2019 11:53
výhra hostů