2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2019 15:30

18.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrotovice v bojovaly cenou výhru


Branky


13

Hrotovice vybojoval proti béčku Moravských Budějovic výhru 2:0 a posílily šanci na záchranu 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

Do Hrotovic přijely Moravské Budějovice B, které hrály v minulém kole divoký remízový zápas s Radoticemi. Hrotovice prohrou v Jakubově klesly na samé dno. Podzimní vzájemný zápas skončil výhrou Moravských Budějovic 4:1. Domácí vstoupili do zápasu s mírnou převahou a již v 18. minutě se na velkém vápně uvolnil mladičký František Strohmer a vstřelil první gól domácích - 1:0. Poté se hra vyrovnala a na obou stranách byly vidět slibné šance, všechny ale bez gólu. Domácí tak mohli odcházet do kabin více spokojeni než hosté, ale samozřejmě nemohli usnout na vavřínech, protože tři body v tomto utkání by znamenaly bližší kontakt s týmy bojující o záchranu. 

Domácí si výhru pojistili

Druhá půlka začala ve znamení vydaného deště, přičemž hosté do ní vlétli s cílem zvrátit stav utkání. Kluzký terén dělal oběma týmům velké problémy, což nebylo pro hosty příliš dobré na vyrovnání. Jejich naděje pak ale pohřbil Pavel Hadraba, který na sebe v 80. minutě vzal odpovědnost a nedal tak brankáři Ondřeji Dvořákovi šanci - 2:0. Tento stav utkání pak domácí celek s přehledem uhájil a důležitou výhrou udělal obrovský krok k záchraně v soutěži. 



Ohlasy k zápasu


Sokol Hrotovice
Hlavička Jiří: Do zápasu jsme vstoupili s mírnou převahou. Ve druhé půli dělal kluzký terén hráčům problémy, ale zápas jsme dotáhli do vítězného konce.




Sestavy


Sokol Hrotovice
T. Hadraba [-] - J. Virgl [-] , F. Pekárek [-] , M. Pachr [-] , L. Dvořák [-] - F. Strohmer [-] (84. A. Kovář [-] ) , J. Kučera [-] (46. P. Hadraba [-] ) , Z. Kovář [-] , M. Pitor [-] , D. Denemarek [-] (87. J. Hlavnička [-] ) - J. Svoboda [-] (76. L. Fiala [-] )

SK Moravské Budějovice B
O. Dvořák [-] - J. Povolný [-] (66. M. Premar [-] ) , J. Krejčí [-] , T. Michal [-] - M. Černý [-] (76. P. Benda [-] ) , Z. Škoda [-] , R. Jelínek [-] , M. Buďa [-] , M. Premar [-] - J. Kvapil [-] , J. Kosmák [-]

ŽK: 58. R. Jelínek .
Hráči zápasu: F. Pekárek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: VRZAL Vlastimil - ŠABATA Libor (N), ONDRÁČEK Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

12. 4. 2019 19:41
výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Hrotovice sice klesly na poslední místo, ale poslední domácí zápas vyhrály a to samé se jim podaří i v tomto zápase.

Tip: výhra hostů