Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2019 15:30

18.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koněšín deklaroval Myslibořice


Branky


13

Fotbalisté Koněšína vysoko porazili ve šlágru kola druhý tým tabulky Myslibořice 6:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si vybudovali solidní náskok

Vedoucí Koněšín přivítal na svém hřišti svého pronásledovatele z Myslibořic a kdo čekal dramatický souboj, ten se nedočkal. Hned od úvodu totiž domácí svého soupeře přišpendlili na jeho polovinu a nenechali ho ani se rozkoukat. Domácí procházeli hostující dezorientovanou obranou poměrně snadno a soupěř chvílemi vypadal, že vůbec neví, kde je. Úvodní branka v 7.minutě však byla z kategorie „borec na konec“. Hostující gólman napálil malou domů jen do dotírajícího Štěpána Dvořáka a od něj se míč odrazil do brány – 1:0. Pět minut poté nařídil rozhodčí pro domácí poměrně přísný pokutový, který však bezpěčně proměnil Šibůrek – 2:0. Pak jakoby se s šancemi pro domácí roztrhl pytel a na branku hostů se valil jeden útok za druhým. Být to po dvaceti minutách 5:0, asi by se nikdo nedivil. Jenže domácí asi chtěli nechat vyniknout hostujícího gólmana, který si tak rozhodně napravil svoji reputaci. Po půl hodině se hra opticky vyrovnala a i hosté před přestávkou zahrozili, když Macháčkova střela orazítkovala jen tyč. Jenže pak se nechal ještě před pauzou úplně zbytečně za druhou žlutou vyloučit myslibořický Marek a akcie hostů tak pro druhý poločas rapidně klesly.

 

 

Domácí ještě skóre navýšili

Domácí tak měli zjednodušenou úlohu a po patnácti minutách druhé půle se po rohu hlavou trefil i stoper Zahradníček – 3:0. A když chvíli nato proměnil v zápase druhou nařízenou penaltu Ondřej Dvořák a zvýšil tak na 4:0, mohlo být prakticky rozhodnuto. Hosté po vyloučení domácího Š.Dvořáka po druhé žluté za zakopnutí míče po odpískání jeho ofsajdu a srovnání počtu hráčů v poli možná ještě vycítili šanci, ale tu jim rychle sebral domácí M.Svoboda, který dorazil Netrdovu vyraženou střelu a bylo to už 5:0. Hosté se pak sice snažili alespoň o čestný úspěch, ale ani ten jim nebyl dopřán. Ba naopak – z jednoho přesčíslení 2 na 1 uzavřel necelých deset minut před koncem skóre domácí Šibůrek – 6:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Koněšín
Hůlka Matěj, hráč: Prvních 20 minut opravdu krásný fotbal, nic mu nechybělo. Po pár nejasnostech v Myslibořické obraně jsme stihli dát 2 góly. Druhý poločas bylo spoustu střel na branku. Povedlo se nám využít několik šancí a z výsledku 6:0 má radost celý Koněšín. Jedeme dál.




Sestavy


TJ Koněšín
M. Hůlka [-] - Š. Dvořák [-] , M. Netrda [-] , R. Badura [-] (78. M. Ševčík [-] ) , M. Svoboda [-] , O. Dvořák [-] (67. T. Konečný [-] ) , O. Šibůrek [-] , J. Hricák [-] , J. Pospíšil [-] (53. P. Seifer [-] ) , P. Zahradníček [-] , M. Pokorný [-]

TJ Myslibořice
O. Ošmera [-] - T. Kratochvíl [-] , P. Vejvoda [-] , D. Kunčík [-] , L. Macháček [-] - M. Ludvík [-] (71. M. Čapoun [-] ) , M. Šoustal [-] , S. Marek [-] , D. Šoustal [-] - A. Pekárek [-] (68. M. Hruška [-] ) , L. Svoboda [-]

ŽK: 16. P. Zahradníček , 43. Š. Dvořák , 66. O. Dvořák - 14. S. Marek , 73. L. Svoboda . ČK: 65. Š. Dvořák - 45. S. Marek .
Hráči zápasu: M. Svoboda , P. Zahradníček .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: CHROMÝ Karel - MUSIL Jiří (N), PALÁT Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

12. 4. 2019 19:40
výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Ve šlágru kola využije Koněšín domácího prostředí a zvítězí.

Tip: výhra domácích